La fel ca și bloggingul tradițional, video bloggingul se bucură de o dezvoltare vertiginoasă în ultima vreme, iar dacă unii savurează postări video distribuite pe internet, alții mai câștigă mulți bani de pe urma acestei activități. Tocmai din acet motiv publicația Forbes a prezentat numele celor mai bogați video bloggeri din lume. Câte femei se află în top 10, aflați mai jos. 

Lindsey Stirling. Venituri din video blogging: 6 mln $. Se află pe locul IV în topul video bloggerilor cu cele mai mari venituri din lume. Lindsey este o violonista care dansează. Da, ea execută dansuri în timp ce cântă la vioară. Dacă noi nu putem face aceste lucruri, atunci ea face din asta sute de mii de dolari. Da, a evoluat și cu John Legend. Lindsey a mers, în 2010, la America’s Got, iar la canalul său de YouTube sunt abonați peste 7 milioane de internauți.

Michelle Phan. Venituri din video blogging: 3 milioane de dolari. Tutorialele ei de înfrumusețare fac furori pe YouTube. La doar 28 de ani, Michelle a devenit profesionistă în arta machiajului, chiar dacă a învățat asta de una singură. Te poate învăța să-ți faci un machiaj ca al Angelinei Jolie, al lui Lady Gaga sau al lui Daenerys Targaryen, din filmul Game of Thrones.

Lilly Singh, alias Superwomen. Venituri din video blogging: 2,5 mln $. Este recunoscută după mesajele sale video pline de umor și impresii de călătorie. Clipurile ei au adunat peste 880 de milioane de comentarii și peste 6 800 000 de abonați.

Rosana Pansino. Venituri din video blogging: 2,5 milioane. Este specializată în lecții video de gătit și este autodidactă. A adunat peste 4,7 mln de abonați pe YouTube și face din gătit un adevărat spectacol virtual. A lansat și o carte de bucate care îi poartă numele.

Foto: captură video

Distribuie articolul: