Poate că noul anotimp ți-a adus și ție pofta de schimbare, vezi mai jos câteva tunsori care vor fi deosebit de actuale în această toamnă. P. S. Nu uita să salvezi imaginea favorită ca să i-o poți arăta meșterului 😉 

Carre în variantă scurtă

Un adevărat hit printre tunsori! Această tunsoare este ideală aproape pentru orice tip de față, important este să alegi proporțiile și o formă potrivită. Dacă ai firul de păr subțire această tunsoare îi va oferi mai mult volum și textură. În cazul în care ai firul drept natural, nu va fi nevoie să petreci ore în șir pentr a-ți stiliza podoaba capilară.

Bretonul lung

Bretonul te ajută să obții un look mai feminin. Totuși dacă îți este frică de faptul că s-ar putea să nu ți se potrivească încearcă să optezi pentru varianta mai lungă a bretonului. Dacă te numeri și tu printre femeile care poartă adesea părul strâns la spate atunci bretonul va face ca această coafură să arate și mai special.

Părul lung tuns în linie dreaptă

Cel mai important aspect în această tunsoare este calitatea părului. Evident, dacă ai capetele firelor de păr subțiri, despicate și lipsite de strălucire ar fi mai bine să optezi pentru altă tunsoare. La fel, această opțiune nu este perfect potrivită nici pentru deținătoarele părului creț. În schimb, fetele care au părul drept, iar capetele firului de păr sunt sănătoase se pot bucura din plin de o astfel de tunsoare.

Bob lung

Bob-ul lung este potrivit pentru cei care au visat de mult la o tunsoare mai scurtă. Avantajul acestei tunsori este că își menține forma mult timp și oferă senzația unui păr sănătos și bine îngrijit.

Sursa: Glamour.ru