Există multe formule pentru stimularea productivității personale și motivarea zilnică. Sunt și mesaje sau cuvinte potrivite fiecărei zile, care să te ghideze pentru reușită. Rezultatele sunt uimitoare. Iată care sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. Răspunsul pe care îl cauți se află în tine.

De multe ori, căutăm răspunsuri în afara noastră. Întrebăm în dreapta și în stânga, citim cărți și articole. Cel mai bun răspuns este însă în noi. Dacă vei privi în urmă, vei observa că ai obținut cele mai bune rezultate atunci când ai dat curs sfatului sau răspunsului venit din interior. Acea inspirație venită de te miri unde care ți-a sunat atât de bine încât nu i te-ai împotrivit și ia-i da curs cu toată ființa ta, fără nici un strop de teamă.

Să găsești răspunsul în interior înseamnă să te regăsești și să te redescoperi pe tine, cea dincolo de învelișul uman. Înseamnă să își redescoperi puterea și înțelepciunea interioară, bucuria și pofta de viață și de joacă, miracolul imaginației și al creativității. Folosește prima parte a săptămânii pentru a te reconecta cu tine și, astfel, a-ți recâștiga libertatea mult dorită.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 26 august – 1 septembrie 2019 este ACȚIUNE.
Orice gând devine mai puternic atunci când îl lași să te ghideze și treci la acțiune.

Diferența dintre cei care reușesc și care nu, dintre cei care își trăiesc visul cu ochii și cei care trăiesc într-o nemulțumire coninuă legată de viața lor este dată de acțiune. Degeaba ai idei, planuri și vise dacă acestea rămân doar în capul tău sau, în cazul mai bun pe o hârtie mototolită. Este nevoie să ieși din cochilie și să acționezi atunci când vrei ca viața ta să se transforme în mod semnificativ.

Așa funcționează lucrurile. Profită de începutul de săptămână pentru a fi sinceră cu tine și a vedea unde anume în viața ta ai rămas în urmă cu acțiunea. Chiar dacă îți faci un plan măreț, începe cu primul pas chiar astăzi.

Distribuie articolul: