Semnul zodiacal sub care te afli poate influența multe aspecte din viața ta. De la planul sentimental, la cel al carierei, până la cel al prieteniei. Conform astrologilor, unele zodii reușesc mai bine decât altele să fie niște prieteni de încredere.

Gemeni

Gemenii conduc detașat în topul celor mai groaznici prieteni. Nu reușesc să își asume responsabilități, nu te poți baza pe ei când ai nevoie și întotdeauna te vor face să aștepți. De asemenea, una dintre caracteristicile zodiei este aceea de a judeca oamenii din jur, așa că, dacă un geamăn este în grupul tău de prieteni, așteaptă-te să te simți mereu criticat.

Săgetător

Toată lumea vrea să fie prietenă cu un săgetător, însă nu putem vorbi și de viceversa. Săgetătorilor le place să socializeze, să cunoască oameni, însă când lucrurile devin mai serioase, și conștientizează că o prietenie implică responsabilități, încearcă să se distanțeze cât de mult posibil. Sunt niște persoane extrem de independente, și cred că toată lumea ar trebui să fie la fel. Nu vor să își asume responsabilitatea pentru nicio persoană din jurul lor.

Fecioară

Fecioara poate fi un prieten bun doar pentru persoanele pe care le iubește cu adevărat. Dar numărul acestora îl poți număra pe degetele de la o mâna. Persoanele născute sub acest semn sunt extrem de pretențioase în alegerea prietenilor și urăsc plictiseala. Când simt că lucrurile nu mai sunt la fel de distractive ca înainte, nu vor avea nicio problemă în a pune punct relației de prietenie.

Vărsător

Vărsătorii sunt persoane extrem de visătoare, care își creează de multe ori propria lor lume. Nu le place să interacționeze prea mult cu oamenii din jur, preferând să-și petreacă timpul singuri. Când cineva îi consideră drept prietenul lor, vărsătorii nu se tem să le explice fățiș care sunt cu adevărat sentimentele lor.

Balanță

La prima vedere, balanțele sunt persoane prietenoase, pe care te poți baza și cu care te poți distra. Însă această atitudine o au doar când lucrurile se petrec la un nivel superficial. Dacă vorbim de sentimente, și de o relație de prietenie autentică, lucrurile se schimbă la 180 de grade. În realitate, balanțelor nu le pasă decât de propria persoană.

Rac

Racii par să fie cei mai buni prieteni pe care îi poți avea. Sunt sensibili și afectuoși, până la proba contrarie. De cele mai multe ori relațiile lor se bazează pe interes. Atât timp cât pot câștiga ceva din relația cu tine își vor arăta interesul, și chiar vor poza în prietenii perfecți. Însă, odată ce avantajele au dispărut, așa o vor face și ei.

Sursa: elle.ro

Distribuie articolul: