Alături de ei viața poate fi destul de picantă! Vezi bărbații cu ce semne zodiacale sunt predispuși să aibă o personalitate mai instabilă, să mai organizeze din când în când drame și-ți pot demonstra că nu te vei plictisi nici o zi lângă ei. 

Scorpion

Bărbatul Scorpion este o persoană instabilă din cauza sentimentelor sale foarte intense și a modului în care le folosește pentru a-i manipula și controla pe alții. Dacă ești într-o relație cu un Scorpion sau intenționezi să te implici într-una, ultimul lucru pe care ți-ai dori să-l faci este să-l superi. Are reacții exagerate precum gelozia, răzbunarea și furia.

Scorpionul cere respect și recunoaștere pentru a se simți superior. Tu vei fi nevoită să fii foarte atentă pentru a evita orice supărare.

Gemeni

Bărbatul Gemeni poate fi un partener haotic din cauza comportamentului său instabil, a problemelor de angajament pe care le întâmpină și a modului în care tinde să preia conducerea atunci când poartă o conversație. El alege întotdeauna să facă dintr-o situație banală una puțin mai interesantă, astfel încât va fi mai distractiv atunci când va vorbi despre asta mai târziu. Acest semn zodiacal adoră să dea din casă, să le spună oamenilor despre aventurile și greșelile lui, ceea ce poate fi destul de incomod pentru partenera sa.

Va trebui să depui eforturi mari pentru ca situația să nu scape de sub control.

Pești

Bărbatul Pești simte o mulțime de lucruri, iar acele sentimente îi afectează adesea modul în care gândește și se comportă. El nu este genul care să se răzbune, însă va ține ranchiună și nu va putea trece peste anumite situații. El tinde să caute aprobare, validare, acceptare și complimente din partea celorlalți și nu e suficient de sigur pe abilitățile sale astfel încât să se poată baza pe propriile sentimente. Neîncrederea de sine cu care se confruntă duce în cele din urmă la sentimentul de respingere și neputință pentru partenera lui.

Berbec

Bărbatul Berbec este un partener instabil din cauza schimbărilor sale bruște de dispoziție.

Acum râde și în următorul moment este trist și se simte groaznic. Schimbarea stării de spirit poate fi atât de rapidă încât te poate debusola total. Berbecul nu fuge de confruntare, ba din contră, nu se va reține dacă are ceva negativ de spus și critică des din senin. Din fericire, starea lui proastă și agresivitatea sa nu durează prea mult timp.

Săgetător

Bărbatul Săgetător e extrem de independent și, totuși, atunci când se află într-o relație, poate fi foarte pretențios. El își dorește sprijin și înțelegere constantă. Uneori, întâmpină probleme în a-și asuma responsabilitatea pentru alegerile sale proaste, circumstanțele discutabile și acțiunile prostești.

Nu e exclus să joace rolul de victimă și să își apere acțiunile cu scuze.

Sursa: Eva.ro

Distribuie articolul: