Podoaba capilară face o femeie mai frumoasă și mai deosebită și multe femeii sunt interesate de secretele și metodele prin care să aibă un păr sănătos lung și strălucitor. Multe femei apelează la tot felul de proceduri sau măști, dar rezultatul este doar de scurt timp în schimb altele se bucură de o podoabă capilară superbă de la natură. 

Am analizat showbiz-ul autohton și am depistat câteva vedete care se mândresc cu podoaba lor capilară.

Nina Crețu

Nina ne-a povestit cum are grijă de părul ei:

„Obișnuiesc să-mi fac măști la păr cu ceea ce am la îndemână. Nu mă conduc după anumite reguli sau criterii stricte. În ultimul timp însă, acord mai multă atenție uleiului de cocos, de măsline, de ricin, la fel miere de albine, lămâie, cognac, albuș de ou sau suc de aloe. Femeilor curajoase, le recomand și sucul de ceapă, doar că va trebui să suportați mirosul neplăcut o perioadă de timp, în schimb merită.”

Mai multe detalii află aici – Nina Crețu a făcut prima sa postare pe Instagram și a dezvăluit secretul părului ei superb! (Foto)

Elena Javelea

Interpreta are un păr fabulos, care arată foarte sănătos. Elena spune că își „alintă” podoaba cu măști și uleiuri.

Cristina Gheiceanu

Cristina ne-a uimit atunci când ne-a arătat că preferă se se tundă acasă.

Anastasia Fotachi 

Anastasia se bucură și ea de un păr superb, chiar dacă l-a vopsit deja de mia multe ori oricum reușește să îl mențină sănătos și asta pentru că modelul îl oferă o îngrijire specială.

Anastasia Iacub 

Și modelul Anastasia Iacub are păr foarte lung și cu un luciu natural.

Tu ce vedete crezi că ar trebuie să mai adăugăm în top?

Sursa foto: Facebook\Instagram 

Distribuie articolul: