Dacă ești leoaică, din acest articol vei afla cinci lucruri curioase despre tine, sau de ce nu, despre prietena ta. 

În primul rând, trebuie să-ți spunem că Leul este semnul zodiacal în care soarele locuiește între 22 iulie și 21 august. Unii dintre cei mai faimoși Lei sunt Papa Leon al IX-lea și actorul Leonardo DiCaprio. Conceptul de leu ca simbol este legat de calitatea leonină a curajului și îndrăznelii.

În ceea ce ține de femeile cu zodia Leu, acestea sunt o forță de care trebuie să ții cont. Fiind un semn de Foc care este condus de Soare – adică centrul Universului – femeile Leu impun atenție, respect și pasiune.

Inteligentă, creativă și puternică, femeia Leu nu acceptă nimic mai puțin de la cei care încearcă să o curteze și nu acceptă nimic mai puțin decât ceea ce merită.

Așadar, iată cinci adevăruri despre femeia leu: 

Femeile Leu sunt încăpățânate

Oamenii spun că sunt încăpățânate, ele spun că sunt hotărâte. Semnul astrologic Leu este un semn de Foc fix, ceea ce înseamnă că persoanele născute sub această zodie sunt mândre și adesea puțin prea încăpățânate. Ele caută stabilitate și nu le place ca cineva să le opună rezistență. Dacă o femeie Leu este supărată, cere-ți scuze, dar dă-i spațiu să se calmeze singură.

Femeia Leu este un pic cam plină de ea

Leilor le place să fie admirați și lăudați pentru unicitatea și creativitatea lor, ceea ce înseamnă că trebuie să îi măgulești, din când în când. Câștig-o iubind ceea ce este unic la stilul ei, la felul în care trăiește și prin faptul că îi spui aceste lucruri la momentul potrivit.

Leoaicele sunt jucăușe

Femeile Leu sunt distractive, observă tot și iubesc să-și bată joc de tine în moduri inofensive ,și să te tachineze, pentru a te face să zâmbești. Sunt jucăușe și te vor tachina în mod regulat odată ce se simt confortabil cu tine. Cu alte cuvinte, ar trebui să fii deschis în fața glumelor ei și să le faci și tu, atât timp cât nu îi rănești sentimentele. 

Ele văd dacă minți

Complimentele sincere te vor duce departe, dar cele false îți vor tăia craca de sub picioare. Nu te juca și admiră cu adevărat ceva la ea, și fă-o prin asta să se simtă specială.

Dacă nu ești autentic, ea e suficient de deșteaptă cât să-și dea seama.

Femeile Leu nu au timp de pierdut cu oricine

Femeia Leu este ageră la minte, amuzantă și foarte sociabilă. De aceea, își dorește un bărbat care să o merite. Dacă pari nesigur pe tine, asta poate fi o mare problemă. Nu trebuie să lași impresia că ai întotdeauna nevoie de ceva și nu trebuie să ceri în mod constant validarea. O Leoaică nu vrea întotdeauna să ia decizii sau să preia conducerea. Ea vrea un bărbat care este, de asemenea, puternic și nu se teme să ia decizii sau să spună ce are în minte. Dacă ea nu este de acord, îți va spune.

Femeia Leu are nevoie de spațiul ei

Femeile Leu sunt independente și își doresc să fie alături de bărbați care sunt la fel de independenți ca și ele. Ele vor ca partenerii lor să le ghideze, dar nu să le controleze.

Dacă vrei o iubită Leu, trebuie să fii puternic și independent, altfel își va pierde rapid respectul pentru tine. Dar dacă o neglijezi prea mult timp, ea devine distantă și îmbufnată. La urma urmei, mândria femeii Leu este mereu în joc.

Distribuie articolul: