Un alt accident grav. Potrivit Digi24, cel puțin 34 de persoane au murit în centrul Kenyei după ce autobuzul în care se aflau a ieșit de pe un pod și a căzut într-un râu, potrivit unui nou bilanț. 

„Până acum, am pierdut 14 femei, 18 bărbați și două fete. Numărul total al morților este de 34. Am salvat 11 persoane, care primesc îngrijiri la spital”, a declarat, de la locul accidentului, un oficial al poliției locale, comisarul Nobert Komora. 

Accidentul a avut loc duminică seara în centrul Kenyei, în comitatul Tharaka Nithi, când autobuzul care se îndreptă spre capitala Nairobi a ieșit de pe un pod și a plonjat într-o vale adâncă de 40 de metri.

„Anunțăm cu tristețe națiunii … am pierdut 24 de persoane într-un accident macabru al autobuzului Modern Coast pe celebrul pod peste râul Nithi, de-a lungul autostrăzii Meru – Nairobi”, a declarat Nobert Komora, un reprezentant al districtului.

Potrivit Daily Nation, Komora a mai spus că investigațiile inițiale au arătat că este posibil ca frânele autobuzului să fi cedat, împiedicându-l pe șoferul acestuia să vireze în mod corespunzător într-o curbă strânsă de pe pod.

Sursa: Digi24

Distribuie articolul: