La trei ani de succes împliniți în luna decembrie, vincuvin.shop lansează prima ediție a revistei dedicate noutăților și tendințelor din domeniului vinificației din Moldova: VINCUVIN MAGAZINE.

Din 2017, magazinul de vinuri oferă cel mai mare sortiment de vinuri și băuturi tari, produse de marcă, accesorii, recomandări pentru cele mai exigente gusturi și seturi de vin concepute pentru amatori, experți sau colective HoReCa, la standarde înalte.

Vincuvin.shop este singurul site dedicat băuturilor alcoolice care pune la dispoziția clienților servicii calitative de livrare pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Livrarea se face în timp de o oră în raza municipiului Chișinău, iar la nivel național, clienții primesc comanda într-o singură zi, oriunde în țară.

Anul acesta, cel mai mare magazin online de vinuri și băuturi tari, vincuvin.shop persistă în fața publicului său cu o apariție proaspătă într-o revistă de specialitate, cultivată modern și inspirată de producătorii de vinuri și clienții lor. Tiparul a fost lansat cu ocazia împlinirii a trei ani de la înființarea portalului.

Revista vincuvin a realizat în premieră un top al preferințelor moldovenilor din toată țara în materie de vinuri – “2020’s CUSTOMER FAVORITES”, recomandări de la personalități ilustre din domeniu, sfaturi din sănătate despre beneficii și consumul responsabil oferite de specialiști, articole de food-pairing cu cei mai renumiți bucătari din țară, dar și o enciclopedie completă de istorii ale celor mai de succes producători locali, pentru publicul devotat.

„Cea mai valoroasă și sinceră apreciere a unui produs este alegerea repetată a acestuia. Fiecare sezon al anului 2020 are favoritul său, iar recenziile și aprecierile clienților din toată țara au stabilit care a fost cel mai solicitat vin în fiecare lună. Acest BEST OF nu reprezintă o ierarhie. Fiecare dintre aceste vinuri este cel mai bun, cel mai bun în luna sa. Te invităm să descoperi care vinuri au fost desemnate drept favoritele acestui an și să guști cât de bună a fost alegerea cumpărătorilor”, a menționat directorul de proiect, Victor Bunescu.

Articolele au fost concepute pentru a ajuta clienți, parteneri, oaspeți sau personalități din industria vinului și a băuturilor spirtoase să descopere și să învețe despre comorile crescute pe podgoriile Moldovei și rodul pe care îl oferă, disponibil la un click distanță prin comandă online.

Revista oferă cititorilor recomandări desăvârșite, într-un top fără precedent. Clienții pot alege seturi de vinuri semnate de personalități precum Caroline Gilby (Master of Wine), prezentatorul și umoristul Andrei Bolocan, actrița și vloggerița Ionela Hadârcă, antreprenorii Vitalie Eșanu și Alexander Mînza, avocatul Oleg Efrim, omul de afaceri Vasile Tofan și multe alte personalități.

vincuvin.shop oferă clienților săi toate modalitățile de plată: cash, card sau transfer bancar. Pentru a primi gratuit revista este suficient să faci doar o comandă pe pagina vincuvin.shop.

Distribuie articolul: