După ce a ridicat o sală în picioare și a emoționat sute de mii de oameni, Lorelai Moșneguțu a creat un nou moment unic la „Românii au talent”. Fata fără mâini și cu o voce de aur a evoluat în cadrul celei de-a treia semifinale a concursului, reușind să ocupe și un loc în finală.

Cu o poveste de viață incredibilă și cu o voință de fier, Lorelai aduce lacrimi de fiecare dată când urcă pe scenă. De această dată, a cântat la chitară ca, ulterior, să își demonstreze talentul vocal printr-o piesă din repertoriul Luminiței Anghel și a lui Andrei Tudor.

„Desigur că lucrurile sunt posibile în orice direcție ne-am duce și pentru tine ele cu atât mai mult au greutate. Tu cânți, dar pentru mine personal nu acesta este talentul tău. Talentul tău este ceea ce faci tu în viață. De la tine oamenii trebuie să învețe”, a spus Florin Călinescu.

„Atâta emoție! De fiecare dată când te văd asta simt. Sunt mândră de tine. Mi-a plăcut cum ai cântat, cum te dăruiești”, a adăugat Andra.

capture-20170513-122341

„Nu ai cum să nu intri în acest joc al emoției. Momentul ei mi se pare că nu este doar un triumf al talentului, este și un triumf al omului. Sunt numai lucruri frumoase și bune pentru care îți mulțumim”, a zis Andi.

„Meriți să câștigi acest concurs! Sunt convinsă că poți ce vrei tu, pentru că tu iubești ceea ce ești și ceea ce ai. Ești cea mai frumoasă lecție pentru mine”, a conchis Mihaela Rădulescu, cea care i-a oferit lui Lorelai „Butonul de Aur”.

capture-20170513-122902

Fata în vârstă de 14 ani a obținut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor și merge în Finala concursului.

Citește și: Moment unic la „Românii au talent”: Fără mâini și cu o voce uimitoare a cântat la pian cu degetele de la picioare (Video)

Vezi mai jos prestația fetei de ieri seara:

Foto: Captură video