Deși rețelele de socializare reprezintă un canal extrem de bun de promovare și, de ce nu, o modalitate de a face bani, Pamela Anderson devine prima vedetă care renunță la Facebook, Instagram și Twitter. Despre acest lucru, vedeta sexy anunță chiar ea, public, pe Instagram!

Pamela Anderson este extrem de urmărită pe rețelele de socializare. Doar pe Instagram, actrița are peste 1.2 milioane de urmăritori. Cu toate astea, s-a săturat de tot ceea ce înseamnă social media și spune că nu va mai posta niciodată. Astfel, Pamela Anderson devine prima vedetă care renunță la Facebook, Instagram și Twitter.

„Acesta va fi ultimul meu post pe Instagram, Twitter sau Facebook. Niciodată nu am fost interesată de social media. Acum, mă simt mai degrabă inspirată de lectură și natură. Sunt liberă! Mulțumesc pentru dragostea voastră. Să fiți binecuvântați! Sper că veți găsi forța și inspirația de a vă urma visele. Încercați să nu vă lăsați seduși de timpul pierdut. Asta vor ei și se folosesc de asta pentru a face bani. De controlul asupra creierului vostru!”, a scris Pamela Anderson pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson)

Pamela Anderson este cunoscută pentru rolurile din Home Improvement, și Baywatch, V.I.P.. A fost aleasă ca Playmate of the Month (Femeia lunii) pentru revista Playboy din februarie 1990. Ea a fost cunoscută cu numele Pamela Anderson Lee (sau Pamela Lee) după căsătoria cu toboșarul trupei Mötley Crüe, Tommy Lee. Are atât cetățenia canadiană cât și cea americană.