Superluna din 7 spre 8 mai 2020 a fost a patra la număr în acest an. NASA i-a pus numele superluna” și se pare că aceast a influențat parcursul unor nativi zodiacali. Mai multe zodii pornesc pe un drum nou începând cu ziua de astăzi, vor face multe schimbări în viața lor și își vor aranja treburile în fiecare sector din viața lor și iată care sunt acestea potrivit clair.ro.

Berbec

Berbecii vor decide să își petreacă viața alături de altă persoană. Relația actuală nu le aduce ceea ce își dorec și vor decide să caute în altă parte lucrurile care îi fac fericiți.

Taur

Nativii taur vor elimina din viața lor toate persoanele toxice și vor porni pe un nou drum alături de persoanele care chiar contează pentru ei.

Nu vor mai păstra lângă ei oamenii care i-au trădat sau care le-au făcut rău până acum.

Gemeni

Ei vor căuta un alt loc de muncă, deoarece vor să evolueze în ceea ce privește sectorul profesional. Au dobândit toate cunoștințele de care aveau nevoie până acum, iar acum pot evolua opțiunile în acest sens. Vor să fie mulțumiți de viața lor și vor face o mare schimbare.

Rac

Racii se vor hotărî să-și pună gândurile și sentimentele în ordine. Nu mai doresc să aibă de a face cu atâtea sentimente negative și vor decide că a venit timpul să aranjeze lucrurile pe rafturi în sufletul lor.

Leu

Leii s-au săturat de problemele financiare, așa că vor porni pe o cale mai riscantă, dar care are toate șansele să se realizeze. Își doresc să facă ceva cu viața lor, iar o mică afacere le va aduce satisfacția de care au atâta nevoie.

Fecioară

Vor lăsa toate evenimentele rele în urmă și se vor concentra doar pe ceea ce le aduce fericirea. Consideră că au făcut destule compromisuri, iar ei nu au beneficiat de nimic în schimb. Nu mai vor să accepte lucrurile ce nu le fac plăcere și își vor schimba atitudinea.

Balanță

Drumul pe care vor porni astăzi le va scoate latura mai puțin plăcută la iveală. Vor renunța la timiditatea de care au dat dovadă până acum și vor începe să își facă dreptate, ori de câte ori va fi nevoie.

Scorpion

Noul drum al scorpionilor va începe datorită faptului că se vor decide să fie mult mai activi social. Își doresc să își facă mult mai mulți prieteni, dar și multe amintiri.

Săgetător

Săgetătorii vor începe să fie mai liniștiți, iar acest lucru fi va ajuta foarte mult de aici înainte și multe oprtunități le vor apărea în cale.

Capricorn

Nativii carpricorn vor începe să își fructifice talentul natural. Au nevoie de o ieșire din mijlocul stărilor de nervozitate și vor începe să facă ceea ce le place.

Vărsător

Vărsătorii vor începe să fie mult mai atenți cu toate persoanele din jurul lor. Nu mai vor să facă greșeala de a trece cu vederea dorințele lor și își vor schimba foarte mult comportamentul.

Pești

Acești nativi o vor lua pe un drum nou în ceea ce privește viitorul lor. Își vor regândi alegerile și vor decide să facă ceva schimbări, deoarece nu sunt mulțumiți de ideile lor anterioare.

Sursa: Clair.ro

Distribuie articolul: