Semnele zodiacale se diferențiază prin faptul că unele au abilități diferite decât celelalte, înzestrate cu calități intime interesante. Una dintre acestea ar fi sărutul spontan și pasional sau calm și dulce. Care sunt favoritele horoscopului la capitolul dragoste, potrivit impact.ro.

Berbec

Berbecul este unul dintre nativii zodiei sensibili, calmi și răbdători. Berbecul încearcă de fiecare dată să te facă să înțelegi că face o treabă bună. Aici vorbim și despre sărut. Berbecul sărută bine. Asta este realitatea.

El nu poate fi fals și nu va încerca niciodată să te facă să creză că este altfel decât îl vezi tu. Așa că, în cazul în care vrei să cucerești un berbec, nu sta prea mult pe gânduri. Ar putea să fie partenerul ideal.

Taur

Taurul este pasional, tandru și foarte romantic. Pe lângă faptul că gelozia este cea care îl caracterizează, ei bine, acesta poate fi un partener perfect. Zodia Taur este o zodie feminină de pământ, predominant practică, guvernată de planetă Venus, planetă care sporește talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea

Este correct, deschis și maestro în arta sărutului. Se lasă întotdeauna purtat de val, iar săruturile lui sunt lungi și sincere. Ceea ce este important, anume că el face întotdeauna lucrurile sincer. Totul vine foarte natural. Taurul are un puternic simt al securității materiale, fiind stabil din fire, cu picioarele pe pământ, armonios, afectuos și loial.

Cu siguranță săruturile lui te vor încânta și nu le vei uita niciodată. În cazul în care vrei să cunoști un taur, nu ezita. Vei descoperi lucruri interesante la acest nativ al zodiei. Ambiția lui te va cuceri pe loc.

Rac

Racul este seducător, cald și de cele mai multe ori minunat. Îți va fi aproape imposobil să îi reziști, așa că nu vei pierde nimic dacă vei încerca să îi intri în grații. Sărutul cu el poate fi o experiență unică, poate fi magic. Racul are o fire timidă, sensibilă, emotivă, care se bazează exclusiv pe emoții și sentimente.

Este o persoană vulnerabilă, influențabilă, căutând adăpost într-o carapace în care se ascunde de unul singur. Această carapace joacă rol de paravan pentru Rac, arătând lumii o cu totul altă față decât cea reală.

Trebuie să ții cont că racii sunt sinceri, îți oferă o dragoste pură și ai face bine să nu profiți de această corectitudine. Cu un rac, totul va fi magic.

Leu

Leul reușește de fiecare dată să dea gat ape oricine. El sărută cu intenție și vrea să impresioneze la orice pas. Este pasional și se îndrăgostește foarte repede . De altfel, dintre toate semnele zodiacale, el este aproape perfect în arta sărututul. Pe lângă asta, Leul are și alte multe calități pe care nu trebuie să le treci cu vederea.

Leul este puternic, activ, mereu deschis pentru orice activitate și întotdeauna cu zâmbetul pe buze când toate îi merg bine. Puterea și dorința de a-i comandă pe ceilalți sunt două din valorile care îl ghidează pe Leu.  El dorește să domine situațiile chiar dacă nu este el întotdeauna cel mai în măsură pentru acest lucru

Scorpion

Scorpionului îi place provocarea. Sărută cu pasiune, pentru că nu concepe dragostea fără pasiune. Oferă tot ce are mai bun și desigur, pentru el sărutul este extrem de important.

Pentru el săruturile sunt de așteptat, însă nu ține morțiș să te sărute. Însă, atunci când va face asta, știi că o face din suflet. Încearcă o astfel de aventură, pentru că sigur vei rămâne impresionat.

Personalitatea Scorpionului este magnetică, misterioasă, carismatică, atrăgându-i pe toți în jurul sau că un magnet. Toate sentimentele pot fi mult mai intense la Scorpion: și dragostea și ura, și gelozia și loialitatea.

Citește și: Tiramisu – desert fără coacere, rapid, ușor de făcut și gustos. Energie și savoare garantată! (Video)

Săgetător

Dacă vrei un sărut pasional, atunci fă asta cu un Săgetător. Este unul dintre cele mai apreciate semen zodiacale, datorită echilibrului de care dă dovadă. Pentru el, sărutul este important și va fi prezent acolo când o va face. Nu ezita să ai ao aventură cu un Săgetător. Te va lăsa mască încă din primul moment.

Săgetătorul nu este o fire facilă, tocmai pentru că este un individ cu o personalitate puternică, independența, greu de supus, în permanentă mișcare și activitate.

Sursa: impact.ro

Foto: Pexels.com

Vezi și: Zodii pentru care septembrie este luna dragostei. 3 nativi se vor îndrăgosti în această perioadă

Distribuie articolul: