Anul acesta, la Ia Mania a fost o luptă acerbă a tinerilor designeri pentru trofeele MândrIA! 15 colecții inspirate din tradiții au defilat aseara pe scena de la HOLERCANI. Vezi mai jos care sunt câștigătorii.

Juriului format din Nata Albot, Oxana Munteanu, Vasile Vozian, Irina Furtună și Mihaela Ivana (Romania), ia fost tare greu să aleagă doar 3 câștigători. De aceea, în acest an, au fost aleși 4 câștigători.

Locul 1 –  Natalia Sajin cu colecția REÎNCARNARE. Colecția prezintă o sinteză a stilului modern cu cel al decorului ornamental tradițional. Siluetele drepte, stricte, dar totodată evazate întruchipează frumusețea și eleganța stilului clasic, ce este susținut de simbolul autentic – pomul vieții.

Locul 2 – Ana Lungu cu colecția Antiteză – unde sursa principală de inspirație a fost cioara.

Locul 3 a fost împărțit între Tatiana Bordeianu cu colecția “Back Home” și Irina Furnica cu colecția “Modern folk style”, din țesături naturale din in și bumbac.

Amintim că „IA Mania” este la a 7-a ediție. Festivalul este inițiat și organizat de Asociatia Klumea. In portofoliul Asociatiei mai regăsim Festivalul “Mai Dulce”, “Lavender Fest” și alte inițiative sociale frumoase.

Distribuie articolul: