Decizia Oglăi Orlova de a evada într-un colț de Rai a fost, pe de o parte, angajamentul pe care și l-a asumat la a 38-a aniversare, dar și dorința de a se afla în intimitate la trecerea a exact 5 luni de la trecerea în neființă a celei mai bune prietene - Janna Friske. Deja de două săptămâni, Olga savurează peisajele incredibil de frumoase din Brazilia. Fotografiile pline de culoare i-au dovedit vedetei că investiția într-un astfel de voiaj la capătul lumii chiar își merită fiecare copeică.

După lansarea unei piese cu videoclip dedicate Jannei Friske, Olga Orlova a decis să se retragă într-un adevărat colț de lume. Acum două săptămâni, avea să parcurgă un zbor de 18 ore ca să ajungă spre destinația la care a visat întotdeauna – Rio de Janeiro. Nu avea să „prindă” prima zăpadă din Moscova, în schimb, avea să se bucure de temperaturi de până la 30 de grade Celsius, adică o vreme numai bună pentru plajă.

11849105_951665584913042_1848789707_n

Rio de Janeiro a întâmpinat-o pe interpretă cu mult soare și multă culoare. Cel mai mult a impresionat-o arhitectura urbană și, desigur, plaja unde petrecea chiar și asfințiturile.

Au marcat-o la fel de mult și descoperirile gastronomice și în special – fructul de acai, descoperit de savanți abia în 2004. „După ce i-au fost analizate beneficiile, fructul de acai a intrat în lista super-produselor. Printre produsele vegetale cu cea mai mare cantitate de antioxidanți, acai se află pe locul I. Este un fruct bogat în Omega 3,6 și 9, vitamine și minerale, fibre, aminoacizi și alte microelemente. O asemenea cantitate de nutrienți conținută într-un singur fruct, se întâlnește mai rar la alte produse vegetale. La gust, amintește de afine”, a remarcat Olga Orlova.

cats

Foto: Instagram

Distribuie articolul: