Despărțirea de cea mai bună prietenă din ultimii 20 de ani a sensibilizat-o pe Olga Orlova să lanseze o piesă pe care să o dedice anume Jannei. Interpreta nu a revenit la programul de concerte, însă o piesă de suflet ar fi fost un tribut binemeritat. Piesa „Ptica” („Pasărea”) a fost lansată mai devreme, însă videoclipul a fost prezentat abia azi.

Piesa „Ptica” a fost lansată la împlinirea a 40 de zile de la trecerea în neființă a Jannei Friske. Deși i-a fost foarte greu, Olga a decis să facă auzită această melodie în care se ascunde durerea suportată de pierderea celei mai bune prietene.

„Am începe totul de la capăt este foarte greu și foarte responsabil. După o pauză mai îndelungată, am decis, totuși, să fac acest pas. Îmi fac foarte multe griji”, spunea Olga Orlova, atunci când a lansat single-ul. Versurile piesei, după cum vă dați bine seama, au fost scrise de însăși prietena Jannei Friske. De altfel, tot ea a conceput și regia videoclipului, scenele căruia au fost filmate pe litoralul din Crimeea.

Astăzi, când a fost lansat și videoclipul pentru piesa „Ptica”, Olga Orlova a adresat sincere mulțumiri compozitorului, fotografului și operatorului care a filmat scenele din clip, persoanelor care au avut grijă de imaginea artistei, dar și brandului care i-a oferit rochiile afișate în videoclip.

Foto: captură video

Distribuie articolul: