Evelina Popov are 7 ani și este elevă în clasa a II-a „D” la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Capitală. Ea adoră toamna și este o fetiță foarte altruistă. În cadrul campaniei #CEvreaEA, Evy ne-a dezvăluit ce-și dorește de la viața sa peste un an, adică în toamna 2020… Dar tu ce-ți dorești atunci?

„Îmi place foarte mult toamna pentru că este un anotimp preferat și e ziua mea. Aș vrea anul viitor să fie cea mai frumoasă zi de naștere din viața mea și să am o surpriză de nemaivăzut. Aș vrea mereu să fie toamna pentru că atunci e ziua mea și este cel mai bun motiv de a petrece timpul cu rudele și prietenii tăi”, a menționat Evelina.

Începând cu 1 octombrie vei putea urmări, zi de zi, destăinuirile femeilor și vei putea afla și înțelege cum se schimbă dorințele acestora odată cu trecerea timpului. Astăzi a venit rândul vârstei de 6 ani, iar Suzanna, a fost foarte drăguță să ne răspundă la această dificilă întrebare.

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi precedenta eroină: #CEvreaEA, Ionela, o fetiță de 5 ani. „Să fiu și eu mare, să mă duc la școală” (Video)