Are 5 ani și 8 luni și știe deja că anul viitor ea va merge la școală – arde de nerăbdare să ajungă pe băncile școlii. Ionela Ursu este un copil foarte activ și a acceptat din prima să ne spună visele sale în campania #CEvreaEA. Deci, ce vrea de la viața sa peste un an o fetiță în vârstă de 5 ani.

„Vreau peste un an să mă duc în Danemarca la LEGO, să văd ce mai e pe acolo. Am mai fost și mai vreau să ajung. Vreau să am cărți de învățat, ca Ionuț. Să fiu și eu mare, să mă duc la școală și să învăț. Vreau să merg la un magazin să cumpăr cărți și ceva școlar pentru mine și sora mea”, spune Ionela.

Începând cu 1 octombrie vei putea urmări, zi de zi, destăinuirile femeilor și vei putea afla și înțelege cum se schimbă dorințele acestora odată cu trecerea timpului. Astăzi a venit rândul vârstei de 4 ani, iar Teodora a fost foarte drăguță să ne răspundă la această dificilă întrebare.

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi primul răspuns: CE vrea EA: Constanța Ciobanu, eroina de 3 ani, ne spune ce așteaptă de la viață într-un an (Video)

Distribuie articolul: