Magie, farmec și speranță - sunt doar câteva dintre cuvintele ce caracterizează sărbătorile de iarnă. Fie că suntem mari sau mici, fiecare dintre noi crede în minuni. Pe final de an, ne-am propus să aflăm, însă de la vedete dacă mai cred în Moș Crăciun și ce își doresc de la bătrânul cu plete dalbe. Vedeți în continuare, ce a răspuns Corina Țepeș, dar și cum a fost pentru interpretă anul Cocoșului de Foc.

Corina, mai crezi în Moș Crăciun? De ce?

Bineînțeles, cred în Moș Crăciun, pentru că dacă nu aș mai crede în el, nu aș mai crede în miracole, în întâmplări fericite și, cel mai important, nu aș mai crede în bunătatea oamenilor.

Ce aștepți în acest an de la moșul cel bun?

Cel mai frumos cadou ar fi să avem sănătate, stabilitate, pace și bucurie în familie, dar și putere pentru a realiza lucrurile care nu le-am reușit în anul care trece.

Unde te vor prinde sărbătorile de iarnă?

Sper ca în acest an să petrecem sărbătorile de iarnă acasă, alături de familie, de copii, să simțim și noi din plin magia sărbătorilor.

Cum a fost anul 2017 pentru tine?

A fost un an productiv din toate punctele de vedere, cu multe succese și vise realizate. A fost un an în care am reușit să lansez albumul de muzică populară „Inimă, tu inimă”, tocmai peste ocean, în Toronto, Canada. Albumul este în colaborare cu maestrul Nicolae Botgros și Orchestra „Lăutarii”.

Vezi și: Corina Țepeș lansează o horă iute pentru cei cu inimă veșnic tânără (Video)

Dragă Corina, îți dorim un sfârșit de an minunat și fie ca 2018 să fie unul și mai bun!

Foto: Facebook.com