Magie, farmec și speranță - sunt doar câteva dintre cuvintele ce caracterizează sărbătorile de iarnă. Fie că suntem mari sau mici, fiecare dintre noi crede în minuni. Pe final de an, ne-am propus să aflăm, însă de la vedete dacă mai cred în Moș Crăciun și ce își doresc de la bătrânul cu plete dalbe. Vedeți în continuare, ce a răspuns Adriana Voloșenco, dar și cum a fost pentru interpretă anul Cocoșului de Foc.

Adriana, mai crezi în Moș Crăciun? De ce?

În suflet am rămas un copil care crede în magia sărbătorilor de iarnă și, de ce nu, și în Moș Crăciun. Iar din acest an vom învăța și noi meseria lui, pentru băiețelul nostru.

Ce aștepți în acest an de la moșul cel bun și unde te vor prinde sărbătorile de iarnă?

Îmi plac surprizele, iar Moș Crăciunul meu este foarte ingenios. Vom merge la Sinaia, la bunici, în povestea noastră de basm cu multă zăpadă, luminițe, aer de munte și atmosferă de sărbătoare.

Cum a fost anul 2017 pentru tine?

Anul 2017 a fost anul împlinirilor. A fost un an magic și minunat. În tot valul de nebunie frumoasă, am trăit cele mai tari și intense emoții la care am visat o viață! La un moment dat, gândurile se materializează. Or, Doamne Doamne știe mai bine când suntem pregătiți să trăim cele mai importante evenimente din viața noastră, să savurăm din fiecare clipă și să o putem trăit la internistate maximă.

 

Dragă Adriana, îți dorim un sfârșit de an minunat și fie ca 2018 să fie unul și mai bun!

Citește și: „Nimeni nu știa surpriza ce o pregătesc, nici măcar soțul!” Adriana Voloșenco, despre primul dans de la nunta sa (VIDEO)

Foto: Facebook.com