Dragostea la Hollywood… poate fi diferită. Chiar dacă subiectul cuplurilor LGBT pare a fi unul depășit deja, astăzi îți v-om arăta câteva cupluri de la Hollywood cărora nu le-a fost rușine să-și înțeleagă și accepte complexitatea preferințelor, cât și să experimenteze dragostea în toate formele ei posibile.

Ellen DeGeneres & Portia De Rossi

Ellen DeGeneres, probabil, este cea mai cunoscută gazdă TV din lume. De asemenea, ea este printre cei mai aprigi susținători ai drepturilor LGBT. Pentru eforturile sale, a primit chiar Medalia Prezidențială a Libertății. Din 2004, ea și modelul Portia De Rossi sunt împreună. Cele două s-au căsătorit în 2008.

Neil Patrick Harris & David Burtka

Neil și David au fost logodiți în secret timp de cinci ani, dar și-au oficializat relația în 2014. Aceștia au devenit părinți de gemeni, prin surogat în 2010.

Jodie Foster & Alexandra Hedison

Jodie Foster a fost adesea considerată una dintre cele mai mari actrițe ale generației sale. În ciuda popularității, a reușit să își păstreze în secret relația și căsătoria cu Alexandra Hedison, care este și ea actriță.

Cara Delevingne & Annie Clark

Modelul Cara Delevingne este o prezență remarcabilă la Hollywood. Cara și Annie și-au făcut publică relația, dar s-au despărțit în anul 2016.

Elton John & David Furnish

Cuplul acesta cu siguranță nu are nevoie de nicio introducere. Elton John și David Furnish au început relația încă din 2005 și abia în 2014 s-au căsătorit oficial.

Ricky Martin & Jwan Yosef

În ianuarie 2018, Martin a dezvăluit că el și Yosef s-au căsătorit. Cuplul acum crește patru copii și arată foarte fericiți!

Lance Bass & Michael Turchin

Lance Bass și pictorul Michael Turchin au început să întâlnească în 2011. Aceștia s-au căsătorit în 2014, iar ceremonia a fost difuzată chiar și la un canal de televiziune.

Cynthia Nixon & Christine Marinoni

Starul din „Sex and the City”, Cynthia Nixon, și Christine au început să se întâlnească din 2004. Cuplul s-a căsătorit în 2012.

Tom Ford & Richard Buckley

Dacă crezi că dragostea la prima vedere nu este posibilă, atunci Tom Ford și Richard Buckley demonstrează contrariul. Cei doi sunt împreună din 1986! În cele din urmă și-au oficializat relația în 2014.

Wanda Sykes & Alex Sykes

Relația lui Alex și Wanda Sykes a început 2008. Un an mai târziu, cele două au devenit părinții gemenilor Olivia și Lucas.

Michael Kors & Lance Lepere

Pentru Michael Kors și Lance Lepere anul 2011 a fost cu siguranță unul de o mare importanță, anume în acest an cei doi s-au logodit și s-au căsătorit.

Jillian Michaels & Heidi Rhoades

Cuplul s-a logodit în 2016, cu toate acestea, cele două s-au despărțit în 2018, după ce au fost împreună aproape nouă ani.

Alan Cummings & Grant Shaffer

Alan Cummings este de multe ori privit ca unul dintre cei mai buni actori. Acesta și-a cunoscut soțul în 2005, cei doi s-au logodit un an mai târziu și s-au căsătorit în 2007.

Sursa: carnovels.com

Distribuie articolul: