Putem spune despre rochia Ducesei de Sussex că este rochia care a făcut istorie. Atât de simplă și totuși rafinată și de o eleganță superbă. Meghan Markle a uimit pe toată lumea cu alegerea sa. Rochia a fost creată de designer-ul Clare Waight Keller pentru Givenchy.

Apropiați de cuplului regal susțin faptul că există discuții cu privire la expunerea rochiei la Castelul Windsor, unde Meghan și Prințul Harry s-au căsătorit în luna mai.

Meghan Markle a dat de-a lungul timpului dovadă de rafinament și eleganță, iar în ceea ce privește rochia de mireasă pe care a purtat-o, nu s-a lăsat mai prejos. Meghan a purtat o rochie din mătase, cu umerii dezgoliți și cu o trenă impresionantă, fără să o încarce cu accesorii, diferite broderii sau aplicații prețioase.

În mod cert, Meghan Markle va rămâne în istoria familiei regale drept o femeie cu un stil elegant și chic, mai exact un style icon, de la care avem cu toate de învățat câte ceva. Și de ce nu, poate reprezenta o inspirație pentru viitoarele mirese!

Citește și: Kate Middleton și Meghan Markle au un truc de styling care va fi foarte util și pentru tine

 

Distribuie articolul: