Atunci când este vorba de podoaba capilară, fiecare femeie în parte își dorește să aibă un păr cât mai frumos, sănătos și o tunsoare la modă. Prin urmare, în acest articol vei vedea care sunt cele mai la modă tunsori pentru anul 2022.  

„Bob cu breton”

Cu siguranță multe fete nu s-au mai întors la breton din timpul școlii – în primul rând, nu se potrivește fiecărui tip de față și, în al doilea rând, acesta e rar la modă. Cu toate acestea, în ultimele două sezoane, bretonul s-a ținut cu încredere printre principalele tendințe.

„Bixie”

Tunsoarea „bixie” a fost populară cu 30 de ani în urmă și uite că se întoarce în modă. Bixie în acest sezon ar trebui purtat cu un breton mic. Opțiunea dată este destul de îndrăzneață, dar dacă te decizi să faci schimbări curajoase și experimente, atunci această coafură este potrivită pentru tine.

„Cascada cu breton”

Aceasta este o altă tunsoare clasică la care se adăugă breton în acest sezon. În această tunsoare alternează o cascadă cu fire de diferite lungimi – de la părul scurt până la cel mai lung. Principalul său avantaj este capacitatea de a adăuga volum, chiar și celui mai fin păr. O astfel de tunsoare este universală și subliniază orice tip de aspect, dar există și dezavantaje – cascada necesită des corecție. 

„Părul lung”

Dacă ești norocoasa care are bucle groase și sănătoase, nu te grăbi să tai părul în bob sau bixie. În 2022, părul lung și strălucitor rămâne pe lista tendințelor majore. Principiile menținerii unei astfel de coafuri într-o formă atractivă sunt corectarea regulată a formei și îngrijirea atentă a părului.

Tu ce frizură vei alege pentru anul 2022?

Sursa: bazaar.ru