Bloggerița și mama a trei copii, Anna Smolnițchi ne bucură cu un nou episod, încărcat pe pagina sa de YouTube – „Nașterea Mea”. De data aceasta, Anna a abordat subiectul nașterii, și mai cu seamă, ce cunoștințe ar trebui să posede un tată despre acest proces. Te invităm să derulezi mai jos, ca să afli despre ce este vorba. 

„Există un set de cunoștințe despre naștere pe care ar fi bine să le cunoască nu doar femeia care va aduce pe lume minunea, dar și partenerul  ei, adică tatăl viitorului copil”, spune Anna Smolnițchi.

Bloggerița consideră că, în cazul în care s-a decis ca tatăl viitorului copil să asiste la naștere, acesta devine „avocatul” femeii și al copilului, în sala de naștere. El va fi persoana care o să le apre interesele și o să se asigure că procesul nașterii decurge corect și armonios. Totuși pentru acest lucru este nevoie ca, acel bărbat să cunoască câteva aspecte esențiale despre sacrul proces al nașterii. Care sunt aceste informații, află din video atașat mai jos.

Anna Smolnițchi este cunoscută în mediul online nu doar datorită activității de blogging, dar și pentru informațiile valoroase pe care le distribuie pentru comunitatea ei. Aceasta are o viziune bine conturată despre naștere și susține că a învățat din propria experiență care este cheia spre o „naștere lină și cu bucurie”.

„Sunt Anna Smolnițchi.Fac blogging (vezi www.apostrof.md).Mai sunt mamă a trei copii. Am născut de trei ori și de fiecare dată a fost diferit. Pe primul copil l-am născut prin cezariană de urgență. Aveam preeclampsie, depistată în săptămâna a 34-a de sarcină. A doua oară, la numai 11 luni după cezariană, am avut naștere vaginală, vacuum asistată, iar a treia oară am născut natural.De la o naștere la alta, am învățat foarte multe despre cum se aduce pe lume un copil,ce ne ajută și ce ne încurcă. În sfârșit am înțeles care e cheia de la lacătul unei nașteri line și cu bucurie. Lacătul e în mintea noastră. Mi-am propus să îi conving chiar și pe cei mai sceptici dintre voi cât de frumoase sunt sarcina și nașterea.Prea mult se vorbește despre cât de periculoase și complicate pot fi nașterile.Nașterile complicate sunt o excepție și sunt cauzate de FRICILE noastre, de traumele nerezolvate și de istoriile de groază pe care le auzim încă în copilărie.Nu medicul naște, ci femeia.Nașterea e a ei.”, a scris Anna pe canalul ei de YouTube.

Vezi și: Anna Smolnițchi: „Vreau să îi dăm înapoi femeii și copilului nașterea”. Bloggerița lansează vlogul „Nașterea mea” (Video)

Sursa: YouTube

Distribuie articolul: