În fiecare an, Spectacolele „Potcoava de Aur” pun artiștii de la noi într-o mare competiței – nu doar vocală, dar și vestimentară. Pentru ce ținute au optat cântăreții la cea de-a X-a ediție a spectacolelor, vedeți mai jos într-o galerie foto special realizată de echipa EA.md.

Din păcate cele mai extravagante ținute au fugit de ochii noștri, nu și de cei ai spectatorilor, Dara optând pentru o rochie maxi de culoare neagră, cu decolteu foarte adânc și un picior la vedere. Pentru rochii negre au optat și tania Cergă, dar și Natalia Barbu, în a doua seară de concert. Pentru specificul piesei, Natalia a ales o ie pentru seara zilei de 4 decembrie.

Natalia Barbu

Tot din categoria vedetelor de muzică populară, toate s-au întrecut în ținute, care mai de care, fie că le-au asortat, tradițional cu opinci și basna, sau au optat pentru pantofi cu toc și coafuri sofisticate.

_MG_0167-14

_MG_0207-21

Nici bărbații nu au rămas în urmă, iar cojoacele au fost piesele de rezistență.

Rămânem tot cu ochii pe bărbați! Cel care a ieșit în evidență, vestimentar vorbind, a fost Adrian Ursu, care s-a îmbrăcat într-o ținută all-white, dar și maestrul Ion Suruceanu, optând pentru un sacou albastru și o pălărie albă.

_MG_0243-26

Cuplul serii, pe bună dreptate a fost Costi Burlacu și Corina Țepeș. Aceștia s-au asortat perfect în culorile declarate în top pentru anul 2016.

_MG_0152-13

Remarcăm prin vestimentație încă trei artiste, care și-au ales foarte potrivit ținuta: Aliona Moon și-a evidențiat silueta printr-o salopetă neagră, Cristina Pintilie și-a revenit foarte bine după nașterea primului copil și a optat pentru o rochie cu croială foarte deosebită, iar Natalia Gordienko a fost sexy și colorată, ca de obicei.

_MG_0116-5

_MG_0134-9

_MG_0185-18

Foto: Ellene Mocrii