A V-a ediție de Prive Fashion Events a fost o adevărată feerie de frumusețe, dictând practic tendințele în materie de beauty prin modelele ce au defilat. Make-up artista Galina Lacutsa și hair stilista Nathalie Mel`nique au adus modelelor alura potrivită pentru a pune în valoare și tendințele acestui an. Mai multe imagini de la show, dar și transmisiunile VIDEO le puteți urmări pe pagina show-lui de modă.

Conceptul este crucial

„Machiajul și coafura constituie elementele indispensabile în realizarea unui fashion show de proporții. Totul trebuie să arate armonios, deci partea ce ține de beauty trebuie să completeze CONCEPTUL colecțiilor prezentate de designeri în așa mod că să asigure accentul pe vestimentație și detaliile acestora. Când realizezi un machiaj pentru podium trebuie să te gândești că acesta este făcut pentru o anumită lumină, gândit să se vadă publicului, să fie potrivit că intensitate și dramatism”, ne dezvăluie Galina Lacusta, make-up artista care a machiat toate modelele.

 

De aceeași părere este și Nathalie Men`nique: „Make-up-ul și coafura, în egală măsură sunt elementele ce susțin toată tematica unui show de modă. Auditoriu simte discordanță între stilistica look-urilor și atmosfera creată de organizatori în caz că nu coincide tematica evenimentului cu aspect exterior al modelelor. Fiind deja a doua oară stiliștii proiectului, noi am discutat detaliat cu organizatorii în privința la stilistica generală, colecțiile vestimentare prezentate, ca să înțelegem de ce este nevoie din partea noastră”, a menționat hair stilista.

 

Tendințele Beauty

„În materie de machiaj, în continuare rămâne actual tenul natural, nici foarte lucios și nu foarte mat. Sprâncenele au fost și sunt un focus a acestui sezon – foarte naturale, conturate boyish, adică fără arcuire și firele perfect pieptănate în sus. La machiajul ochiului, inspirația vine din anii ’70 . Glitterul rămâne în continuare trend și se va purta foarte mult. Genele pufoase și mai intens colorate la rădăcini pentru a adaugă un pic de dramatism în privire. În acest sezon, nu se poartă buzele matte, se dă preferință aspectului hidratat și lucios, prevalează toate nuanțele de nude. Astfel, în cadrul evenimentului Prive am uitilizat toate aceste aspecte enunțate pentru a crea un look armonios cu coafură și colecțiile prezentate”, ne-a dezvăluit Galina Lacusta.

 

„Ce ține de coafuri, am reieșit din tematică fusion al evenimentului și aveam nevoie de ceva abstract, original, dar și foarte rezistent la mai multe schimburi de haine, și desigur cât mai simplu în realizare. Totuși cea mai grea misiune este să propui ceva universal. Modelele sunt atât de diferite și colecțiile vestimentare la fel. De asta suntem deschiși Atunci când este nevoie de realizarea unor transformări pe parcursul defileului. Am creat ponytails în stil „sleek hair” cu mai multe elastice fixate de-a lungul coadelor. Am dobândit un luciu luxos al părului cu ajutorul fixativelor speciale. La modelele cu părul scurt am făcut cocuri minimaliste de gen „nod” din coadă și am lăsat capătul abrupt fixat cu gel într-o direcție asimetrică”, notează hair stilista show-ului de modă Prive Fashion.

Inspirație și soluția gata

„Showurille de modă reprezintă platformă informațională și vizuală în bază căreia formatorii de opinii din domeniul fashion transmit publicului larg tendințele noi din domeniul beauty, vestimentație, accesorii, et. Acestea reprezintă inspirație și soluția gata conchisă pentru consumator”, a menționat make-up artista show-lui de modă Prive.

Nathalie Melnique, hair stilista, a avut de adăugat: „În cadrul la asemenea show-uri ne limitează doar stilistica. În rest suntem liberi să ne exprimăm viziunile noastre. Nu suntem presați, ci invers, pentru noi sunt create condiții că să fim cât mai creativi. Totuși formatul Prive Fashion Events din start e un proiect care are că scop să prezinte ceva fresh și absolut nou pentru publicul nostru”, a menționat Nathalie.

Foto: Alex Morgoci