Inna este una dintre cele mai apreciate cântărețe românești. A dat lovitura în urma colaborării cu băieții de la Play&Win, iar de atunci cariera ei a fost din ce în ce mai înfloritoare. Succesul artistei a depășit granițele țării, însă puțini știu cum a ajuns să se lanseze în muzică. Ce studii are Inna și în ce domeniu a lucrat înainte de a deveni cunoscută?

Inna se laudă în prezent cu melodii cunoscute pe tot globul și cu videoclipuri de sute de milioane de vizualizări. Pe numele ei Alexandra Elena Apostoleanu, Inna s-a lansat în muzică cu acest nume de scenă în anul 2008, alături de băieții de la Play&Win. Deși mai avusese apariții televizate și înainte, cu numele Alessandra, piesa ”Hot” a fost cea care a ajutat-o să cucerească topurile, atât în țară, cât și în străinătate.

Înainte de a-și găsi vocația, Inna a avut o meserie comună. A lucrat ca secretară la o agenție imobiliară înainte de a se apuca de muzică. Inna a povestit în trecut că agenția era a celui care ulterior i-a devenit manager.


Originară din județul Constanța, Inna a absolvit liceul economic din Mangalia, după care s-a înscris la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității Ovidius din Constanța. Artista are, așadar, o diplomă într-un domeniu în care nu a profesat niciodată. Chiar dacă nu s-ar fi lansat în muzică, Inna a declarat că nu se vedea profesând în domeniul în care a studiat.

Cântăreața a mărturisit, la un moment dat, că i-ar fi plăcut să aibă un job într-un domeniu care presupune creativitate. A dat și câteva exemple de meserii care i s-ar fi potrivit, dacă nu ar fi avut succes în muzică.

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenţia imobiliară de atunci a actualului meu manager. Eu am studiat la Facultatea de Ştiinţe Politice, dar sigur nu aş fi lucrat în domeniu. Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar şi make-up artist, dar şi să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a povestit artista, într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani.

 

Distribuie articolul: