După ce pe internet au apărut mai multe speculații referitoare la actuala relație a primarului de Bălți, Renato Usatîi, cu pictorița Inessa Dermenji, tânăra s-a văzut nevoită să dezmintă această informație. Din spusele ei, fotografia redistribuită în spațiul virtual a fost realizată acum mai bine de un an. Mărturiile pictoriței au fot făcute în cadrul emisiunii „O seară perfectă”.

„La sincer vorbind, acea fotografie are mai mult de un an. Ne este adevărat că poza ar fi fost făcută foarte recent, acolo unde sunt instalate corturile. Toate comentariile răutăcioase m-au întristat.

Mi s-a sunat, mi s-a scris, am fost întrebată dacă este adevărat sau nu. Această fotografie are mai mult de un an, în realitate și a fost realizată încă înainte de alegeri. 

A fost o fotografie realizată tot în centru, în Piață, la un concert organizat nu de Renato, ci de domnul Chirtoacă.

Am avut o relație prietenoasă inițial, dar pentru că s-a inventat un roman despre care nu știam nici eu și nici el, evident că s-au umflat o mulțime de critici. Noi, cu Renato, doar am comunicat, am prietenit și prietenim, însă în prezent, cum el este plecat din țară din probleme de sănătate, nu întrețimem niciun fel de relații. Poate mai avem câte o conversație. Este un om foarte ocupat și nu putem păstra nici măcar o relație de prietenie.

El este ocupat cu treburile sale, iar eu – cu ale mele. 

Îl respect foarte mult, ca și bărbat, ca și om. Poate nu-i împărtăștășesc anumite concepții politice, pentru că sunt din afara politicului. Îi apreciez mai multe calități umane”, a mărturisit Inessa, în cadrul emisiunii citate.

Sursa: O seară perfectă

Foto: acasatav.md, Facebook

Distribuie articolul: