Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Recent, vedeta a mărturisit că este însărcinată în 22 de săptămâni. Prezentatoarea a fost prezentă în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, unde a dezvăluit ce greșeli a făcut la primul copil și a dat câteva sfaturi viitoarelor mămici. 

„Cred că toate schimbările pe care eu le-aș face acum la al treilea copil se nasc din lejeritate. Nu poți să-i ceri unei femei la primul copil să aibă lejeritatea de la al treilea. Femeile dincolo de îngrijorarea sarcinii au acea listă celebră cu ce să cumpere înaintea nașterii. Eu aș păstra 10% din acea listă. Aș păstra scutecele, un antitermic, pentru că Andrei, la două săptămâni de viață, a făcut o viroză și într-o noapte a făcut febră și mi-a zis pediatra să-i dau antitermic, dar nu aveam în casă.”

Adela Popescu a deschis și subiectul alăptatului și a venit cu un sfat pentru femei, care urmează să alăpteze și ele:  „În cazul în care mamele își doresc să alăpteze, le-aș recomanda să aibă o pompă de muls. Până se reglează lactația, sânii trec prin tot felul de schimbări. (…) E recomandat să nu lași copilul ca mai devreme de 10 minute să adoarmă la sân.”

De asemenea, vedeta a mărturisit că nu ar mai investi în camera bebelușului: „Nu aș mai lua masă de înfășat. Le este utilă femeilor care nasc prin cezariană, pentru că le e greu să se aplece astfel încât să schimbe copiii. Dar dacă nasc natural, eu nu am folosit-o niciodată. (…) Nu aș investi în camera copilului, pentru că ajunge să fie cameră cu jucării. Sunt foarte puține mame care-și lasă copilul singur în cameră ca să doarmă cu soțul”, a declarat Adela Popescu în emisiunea „Vorbește Lumea.”

Vedeta urmează să nască încă un băiețel.

Distribuie articolul: