În pofida tuturor evenimentelor din exterior, ține minte că, în mare parte starea ta de spirit depinde de… tine! Vezi mai jos câteva acțiuni pe care s-ar putea să le faci, dar care de cele mai dese ori nu-ți aduc deloc fericirea mai aproape. Află care sunt ele și evită-le pe viitor. 

1. Te îndoi de tine însăți

te pui tot timpul sub semnul întrebării poate avea un efect dăunător asupra sănătății tale mintale. Te va face crezi în lucruri neadevărate, tendință care s-ar putea agrava dacă este exercitată în mod regulat.

Viața este plină de provocări care te vor face te îndoiești de abilitățile tale. Fii puternică în fața obstacolelor și astfel îți vei găsi drumul spre succes.

2. Trăiești în trecut 

Nu poți schimba ceea ce s-a întâmplat iar atenția acordată asupra unor aspect și evenimente asupra cărora nu ai putere nu va face decât te întristeze mai mult.

În plus, nu te bucuri de momentul prezent și nici de oportunitățile pe care ți le poate aduce viitorul. Viața ta este proiectată avanseze, nu dea înapoi.

3. Te compari cu alții

Fii înțeleaptă și înțelege a te compara cu ceilalți este o cale sigură către nefericire.. Nu le știi povestea și, desigur, nici ei nu o cunosc pe a ta. Dacă dorești vezi cât de departe ai ajuns, aruncă o privire înapoi și ți seama ce distanță uriașă ai parcurs. Procedând astfel, îți vei conștientiza transformările și realizările din viața ta.

Sursa: AndreeaRaicu.ro

Distribuie articolul: