Să fii singură de Ziua Îndrăgostiților poate suna ca o pedeapsă, dar nu uita că ești importantă și că nu ai nevoie de un partener că să fii fericită.

Dacă nu ți-ai întâlnit încă perechea, nu dispera. Doar tu știi de ce anume ai nevoie că să fii fericită. Uneori e mai bine să fii pe cont propriu. Este important să faci ceea ce-ți place, să te concentrezi pe partea bună a lucrurilor și să-ți rezervi mereu un pic de timp pentru ține.

La urmă urmei, ăsta e avantajul de a fi single: poți să faci orice vrei fără să-ți pese de ceea ce crede altcineva.Poți fi activă social și fără să ai o viață romantică.

E greu să fii singură de Ziua Îndrăgostiților, dar numai dacă permiți să fie așa – adevărul e că este doar o altă zi a anului. Folosește-o ca să-ți dedici mai mult timp și să te bucuri de lucrurile pe care le iubești.

Iată cum întâmpină fiecare zodie Valentine’s Day și câte o sugestie pentru a te bucură de această zi specială chiar dacă ești singură.

Berbec

Nu ești genul care să nu se descurce singură de Ziua Îndrăgostiților. Accepți situația, poate mănânci mai multă ciocolată decât de obicei (pentru că poți) și ai ai grijă de ține. Dragostea va veni în viață ta, știi asta. Te bucuri de această zi că de orice zi a anului. Privește Ziua Îndrăgostiților ca pe o ocazie de a ieși cu prietenele tale care sunt și ele singure și să va distrați așa cum doar voi știți.

Taur

Intri puțin în panică dacă ești singură de Valentine’s Day. Nu prea știi cum să trăiești fără romantism, iar ziua asta îți reamintește acest lucru. Încerci să-ți iei gândul de la asta făcând cumpărături și dându-le o mâna de ajutor celor de lângă tine. Probabil vei sfârși ziua plângând, realizând cât de lipsită de speranța este viața fără iubire.

Cel mai bine e să mergi la cumpărături și să-ți faci un cadou de Ziua Îndrăgostiților – te va consola cu siguranță.

Gemeni

Nu-ți dai seama cum ar trebui să te simți în această zi. Pe de o parte, dacă ai noroc de oameni buni în viață ta, ce nevoie mai ai de o relație romantică? Dar, pe de altă parte, ar fi drăguț să ai pe cineva cu care să-ți petreci nopțile. De Ziua Indragostilor te gândești la statutul tău vorbind cu persoane pe care nu le cunoști și ascultând melodiile tale preferate.

Ar fi bine să-ți suni prietenele singure și să vezi dacă poți lua masa cu ele.

Rac

Ziua asta tinde să-ți amintească toate motivele pentru care te ai convins că e mai bine să rămâi singură. Probabil vei lua cina cu mama ta pentru a-ți reaminti că, totuși, cineva te iubește.

Plănuiește o adunare cu fetele în care să pictați sau să faceți poze. Aceste activități merg foarte bine cu un pahar două de vin și vei uită imediat de singurătate!

Leu

Nu înțelegi cum de ești încă singură. Dar, hei, nu contează, știi că în continuare ești cea mai tare! Îți petreci Ziua Indragostilor sărbătorind dragostea, în pofida singurătății tale. Știi că meriți să te bucuri de iubire.

Cel mai bun mod de a petrece Valentine’s Day este să pui la cale o petrecere pentru cei singuri ca tine.

Fecioara

Îți faci griji că nu vei găsi niciodată pe cineva care să-ți accepte defectele, despre care crezi că sunt destule. Îți petreci ziua la serviciu făcând un plan prin care să te îmbunătățești și să găsești un Valentin anul viitor.

Gătește un preparat vegan pentru prietenele tale singure și apoi fă o plimbare în mijlocul naturii.

Balanță

Nu poți să tolerezi faptul că ești singură de Valentine’s Day. Îți petreci ziua așteptând un semn că cineva te iubește, dar atunci când nu-l primeșți ești dezamăgită. Totuși, îți vei reaminti că lumea este frumoasă, în ciuda lipsei dragostei din viață ta.

Poți să-ți faci ziua mai bună ducând niște bunătăți la un azil de bătrâni. Vei fisurprinsă cât de drăguți și de interesanți pot fi oamenii în vârstă, iar bucuria că ai făcut o fapta bună e inegalabilă.

Scorpion

Tu ești inima grupului. La tine vin toate prietenele care au crize de Valentine’s Day, așa că vei fi destul de prinsă toată ziua asta. Le spui tuturor cum să treacă peste asta și chiar dacă ești geloasă că ele au pe cineva care să le sprijine, te bucuri că ai mereu dreptate și că poți fi de ajutor.

Dacă n-ar fi pandemia, era perfect să-ți cumperi niște ciocolată și să mergi într-un parc de distracții. În condițiile actuale, poți face o plimbare care să te relaxeze.

Săgetător

Te concentrezi prea mult pe carieră pentru a te mai gândi la faptul că ești singură. Îți petreci ziua îndeplinindu-ți sarcinile de serviciu și făcând rutină de mișcare. Te gândești să ieși cu prietenele tale singure, dar cel mai probabil vei sfârși acasă, citind la fereastră.

Mergi la un restaurant bun, acum, că s-au redeschis, eventual invită și o prietenă sau mai multe, și bucură-te de un meniu grozav, ca în zilele bune!

Capricorn

Înțelegi că nu toată lumea poate avea o relație de Ziua Îndrăgostiților; statistic e imposibil, niște oameni trebuie să fie singuri și printre ei te numeri și tu. Azi realizezi că poate nu vei găsi niciodată pe cineva cu care să ai copii, dar știi că te afli pe drumul cel bun în ce privește viitorul.

Plănuiește o noapte de jocuri cu membrii singuri ai familiei tale și încânta-i cu cele mai delicioase dulciuri!

Vărsător

Te simți un pic inconfortabil din punct de vedere emoțional de Ziua Îndrăgostiților. Probabil că îți vei petrece ziua evitând să interacționezi cu alte persoane și contemplând rolul iubirii în societate.

Pregătește-te pentru o seară plină de filme și savurând înghețată ta preferată. Poți să adaugi pe lista dorințelor și ciocolată, azi e permis orice!

Pești

Ești devastată de fiecare dată când te prinde singură Ziua Îndrăgostiților. Fiind o fire romantică, te simți tristă în lipsa iubirii, când te uiți înapoi la relațiile eșuate. Probabil vei plânge azi, privind șirul nesfârșit de postări romantice de pe Instagram.

Te consolezi pe moment cu multă ciocolată, stand comod în pat și urmărind filmele preferate pe Netflix.

Sursa

 

Distribuie articolul: