Vine perioada anului în care să dăruim este esențialul pentru a ne umple sufletul de bucurie și împlinire. Această plinătate e dublă însă, atunci când darul e însoțit de o donație. Alege din produsele lunii marcate în Broșura Avon cu fundița roz, iar banii pentru ele vor merge în programe de prevenire cancerului mamar. Descoperă ce poți dărui.

Portfard roz

Încălzește-ți sufletul

Produsele sociale sunt o practică lăudabilă și foarte utilă pentru împătimiții de cadouri sau de produse de înfrumusețare. Ce zici să dărui celor dragi o cană de ceramică cu capac de silicon pentru ca ceaiul sau cafeaua savurată în zilele tot mai reci să fie și mai plăcută? Mama, iubita, sora sau cea mai bună prietenă vor fi încântate dacă „Moșul” vine mai devreme la ele.

E timpul pentru cărțile care te așteaptă

Și dacă tot s-a răcit, ai timp berechet pentru tine și pentru toate cărțile bune care te așteaptă de ceva timp pe raft. Lampa de citit este produs social marca Avon care te poate însoți în lumea lecturii. O poți folositi ca suport pentru pix, semn și lampă pentru carte. Va fi un cadou ideal de Moș Nicolae sau chiar de Crăciun… iar cel mai important…

Tot profitul din vânzarea acestor trei produse: cana ceramică, lampa de citit, broșa sau portfardul roz, pixurile cu printul caracteristic, termoforul sau ceasul multifuncțional cu difuzor va fi donat în Campania pentru Sănătatea Sânilor, în programe de prevenire a cancerului la sân.

Descoperă produsele cu fundița roz în noua Broșură Avon și comandă-le la cel mai apropiat Reprezentant sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook Avon.md.

P