O femeie investește în garderoba ei de patru ori mai mult decât un bărbat. Așa arată statisticile recente. Chiar dacă moda se schimbă, există câteva piese vestimentare care reușesc să treacă de bariera timpului și astfel nu se demodează niciodată. 

O garderobă inteligent și creativ concepută te va duce departe în viață. Dar, cum ne împotrivim în același timp și risipei și căutăm soluții durabile și înțelepte la conceptul de fast fashion, azi îți recomandăm piese vestimentare de bază, care pot fi ușor asortate, adaptate și accesorizate, și care vor constitui „inima” garderobei tale.

Cămașa albă

Cămașa albă este o piesă vestimentară pe care orice femeie trebuie să o aibă în șifonier. Fiind disponibilă într-o mulțime de forme și texturi, poate fi combinată în diferite ținute, fie că este vorba de cele de zi, fie că ne referim la cele de seară. În timpul zilei, o poți combina cu haine cât mai simple, iar atunci când face parte dintr-o ținută de seară, aceasta trebuie să fie asortată cu atenție.

ele.ro

Little black dress

Rochia neagră este piesa de rezistență la care apelează orice femeie care își dorește să obțină un plus de eleganță. Aceasta poate fi combinată și purtată în multe feluri, ceea ce o face indispensabilă. Mai mult, ascunde imperfecțiunile și se potrivește perfect oricărei conformații, făcând orice doamnă să se simtă încrezătoare și sexy, scrie avantaje.ro

eva.ro

Pantalonii negri

Pantalonii negri te scot din orice impas când vrei să te îmbraci elegant, dar nu știi cu ce! Îi poți combina cu bluze cu orice tip de imprimeu, inclusiv cu o cămașă de jeans. Pentru ocazii care nu impun un anumit cod vestimentar, îi poți purta chiar și cu un tricou sau pulover.

fafe.ro

Sacoul

Dezvoltate inițial ca părți integrante a costumului bărbătesc, cu timpul sacourile s-au detașat ca piese vestimentare independente și s-au impus și în moda feminină. Au fost și vor fi asociate mereu cu bunul gust și eleganța, având o croială impecabilă și reușesc să pună în valoare orice siluetă. Pot fi purtate aproape cu orice, de la jeans la rochii de zi sau rochii de seară. Cel mai versatil este sacoul de culoare neagră, cu o croială clasică, ușor de asortat și de purtat.

elle.ro

Sursa: libertatea.ro