Poți arăta sofisticat fără să cheltui mulți bani pe îmbrăcăminte. Alege materiale de calitate și croiuri care se potrivesc siluetei tale, iar problema este pe jumătate rezolvată. Iată câteva trucuri care îți vor fi de folos.

1. Materialul 

De multe ori, brandurile obișnuite produc haine asemănătoare celor create de marii designeri, însă este dificil să găsești aceleași materiale. Nu oricine își permite o bluză fină din cașmir, mătase naturală sau piele, astfel că cele sintetice pot arăta ieftin. Bumbacul sau inul arată scump, deși nu este așa. Și cele din poliester te pot ajuta să ai un look impecabil, însă depinde de piesă și de croiul acesteia.

2. Culoarea

„Simplitatea este cheia eleganței adevărate” – Coco Chanel. Acesta este și motivul pentru care designerii promovează o anumită culoare și nuanțele acesteia în fiecare sezon. Alege piese în culorile tale preferate și adaugă nuante similare. Se vor potrivi perfect și nu vei mai pierde atât de mult timp să le combini.

3. Cămașa albă

Cămașa albă, o piesă atât de simplă, dar extrem de versatilă. Nu este niciodată o idee proastă și nici nu e mereu la fel, de aceea nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Pune în evidență feminitatea și arată perfect în orice situație. Rămâne doar să te joci cu materialul și modelul.

4. Geanta

Geanta este unul dintre cele mai importante accesorii ale femeilor. Atrage atenția și, totodată, este un indicator al statutului. Însă pentru cele care nu vor să cheltuie mulți bani pe o geantă, criticul de modă Evelina Khromtchenko are un sfat: nu cumpărați niciodată un fake! Mai bine alegeți ceva la un preț decent, dar original.

5. Nasturii

Este incredibil cum o simplă cămașă, un cardigan sau un palton își schimbă complet înfățișarea doar înlocuind nasturii. Hainele ieftine au, de obicei, nasturi din plastic. Înlocuiește-i cu cei din lemn, sticlă sau metal. Vei găsi numeroase opțiuni în mercerii sau chiar în dulapul bunicii.

6. Culorile șterse

Dacă nu vrei să fii bine îmbrăcată, atunci renunță la acele haine care și-au pierdut culoarea. Pentru a evita acest lucru, ai grijă cum le speli.

7. Mărimea potrivită

O haină potrivită poate face orice femeie să se simtă frumoasă și încrezătoare. De aceea trebuie să alegi doar măsurile potrivite pentru tine, care ți se potrivesc perfect. Nu ezita să probezi o mărime mai mare sau mai mică decât cea pe care o porți de obicei. Nu uita nici de micile ajustări. Nu costă mult, însă efectul va fi cu totul deosebit.

8. Poartă bej

Bejul este unic și, de cele mai multe ori, subestimat. Este o culoare neutră, care arată bine aproape în orice altă combinație. De aceea este mereu în tendințe.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Vezi și: Vera Brejneva, mai sexy ca oricând cu decolteul până la buric și rochia mini periculos de scurtă (Foto)

Distribuie articolul: