Există câteva piese ce îți vor îmbunătăți starea de spirit în această iarnă și e clar că nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Chiar dacă probabil nu ai multe evenimente la care să mergi, oricum nu e totul pierdut, asă că hai să vedem ce piese și accesorii îți vor face iarna mai frumoasă.  

Jacheta voluminoasă

Jachetele de fâș voluminoase încă sunt preferate de toată lumea, datorită versatilității de care dau dovadă. Le poți combina cu orice, de la hanorace și piese sport, până la piese elegante și fii sigură că nu îți va fi frig.

Rochia baby doll

Rochiile cu diferite elemente tip baby doll s-au reîntors în trend-uri, imediat cum tendințele s-au îndreptat spre ținute diafane, sensibile. Dacă ai un eveniment mai special, atunci poți opta pentru o astfel de rochie, desigur trebuie să îți permită și silueta.

Pantalonii sport

Aceștia încă se mențin în preferințele tuturor, datorită faptului că am migrat spre confort și am dat mai puțină importanță ținutelor elevate, ce durează mult timp pentru a fi construite, toți dorindu-ne să petrecem mai multă vreme cu cei dragi.

Accesorii

Pentru că piesele vestimentare s-au simplificat, iarna aceasta ai liber la accesorii! Poți opta pentru accesorii de păr, genți în diferite forme, cu mânere cât mai statement, cizme lungi, bocanci înalți, cercei lungi, toate fiind disponibile pentru tine pentru a te asigura că ținuta iese din norme.

Blazerul

Layering-ul este un subiect important atunci când vorbim despre sezonul răcoros. Pentru a ne simți confortabil și a ne obișnui cu temperaturile scăzute, tindem să adăugăm cât mai multe piese. Optează pentru blazere, pulovere, corsete, orice poate fi adăugat peste o ținută.

Rochia tricotată

Pe lângă set-urile tricotate, cardiganele și vestele, mai există și rochiile extrem de confortabile și ușor de purtat. Partea bună? În caz că te grăbești, trebuie doar să adaugi o pereche de cizme lungi și voila! ai o ținută chic, perfectă pentru orice ocazie, fie că vorbim de mersul la birou sau de ieșitul în oraș.

sursa

Distribuie articolul: