Adela Popescu şi Radu Vâlcan se gândesc deja la numele pe care o să îl poarte micuţul care creşte acum în burtica prezentatoarei și deja au câteva variante. 

Adela a mărturisit că şi ea, şi Radu Vâlcan, şi-au dorit mult al treilea copil. Ea a declarat recent: „Radu şi-a dorit foarte mult un al treilea copil, cred că de fapt îşi dorea o fetiţă. Când a aflat că e băiat, a zis: „Nu pot să cred că o să avem patru copii!”. Adică, dacă ai trei băieţi, mai faci unul ca să-ţi iasă şi o fetiţă”.

Prezentatoarea de la Pro TV este acum însărcinată în patru luni şi se gândeşte deja la un nume pentru el. Vedeta a spus că atât ea, cât şi soţul ei, Radu Vâlcan, au o anumită preferinţă: îşi doresc ca numele băieţelului să înceapă cu litera A şi a explicat de ce: „Radu are un tatuaj cu „A”, … (este iniţiala de la numele fiinţelor dragi: Andrei, Alexandru şi Adela).

Prezentatoarea le-a spus telespectatorilor în direct la Pro TV că aşteaptă şi de la ei propuneri: „Dacă au inspiraţie, ne pot oferi şi nouă nişte variante. Cu „A”, da să fie şi nişte nume sofisticate, ca şi celelalte două – Andrei şi Alexandru”.

Video: Vorbește Lumea

Distribuie articolul: