În caz că ești lipsită de inspirație și nu mai știi pentru ce modele de manichiură să optezi ca să rezonezi cu ultimele tendințe, vezi mai jos câteva variante care ar putea să-ți placă și ție. 

Romanița și floarea soarelui

Florile, e sunt foarte des întâlnite în imprimeurile vestimantare, în acest sezon sunt bine venite și pe unghii. Chiar dacă la prima vedere s-ar părea că este un imprimeu mai copilăresc, imaginele de mai jos arătă cât de bine se privește și, mai pui că ne aduc în suflet farmecul sezonului estival.

Culoarea galbenă

Psihologii susțin că galbenul te poate înveseli. Dacă lucrezi într-un birou cu un cod vestimentar strict, optează pentru nuanțe pastelate de galben, iar dacă îți plac experimentele și ești pregătită pentru ele, poți opta pentru nuanțe mai stridente sau chiar neon.

Stilul tay day

Acesta constă într-o combinație de mai multe culori. Poți încerca astfel de nuanțe vibrante și bogate precum culoarea lămâiei, a  căpșunilor și violetelor. Sau poți combina nuanțe pastelate mai calme precum este movul, rozul sau albastru.

Mai multe culori

Combinația nuanțelor diferite nu este deloc o tendință infantilă din copilărie, ci un adevărat boom al verii. Toată lumea a purtat acestă manichiură în vara lui 2020: atât vedete, cât și bloggeri. Nu-ți fie nici ție teamă să experimentezi.

French colorat

Te sfătuim nu numai să înlocuiești oja albă cu una în culori mai aprinse, dar și să te joci cu formele.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: