În urmă cu mai mulţi ani, viaţa lui Teo Trandafir s-a schimbat radical, după ce vedeta a decis să devină mamă, cel mai frumos lucru care i se putea întâmpla vedetei TV fiind Maia, fiica ei.

Imediat după ce Maia a apărut în viaţa lui Teo Trandafir, prezentatoarea a făcut tot posibilul ca fiica ei să-i devină totodată şi cea mai bună prietenă, iar de fiecare dată când vorbeşte despre Maia, Teo se luminează şi emană o căldură şi o bucurie aparte.

Nu doar o dată Teo Trandafir a spus că fiica ei este foarte frumoasă şi deşteaptă şi că relaţia dintre ele este una foarte specială. Însă puţină lume realizează câţi ani au trecut de când vedeta TV a devenit mamă şi ce vârstă are Maia în prezent.

Ajunsă la 15 ani, Maia are propriul cont de Instagram, creat în anul 2016, dar pe care nu postează foarte des. În plus, fotografii cu ea apar în mediul online şi datorită lui Teo Trandafir, care se mândreşte cu fiica ei.

„Poza asta am făcut-o din dorinţa de a-i arăta Maiei câtă frumuseţe văd eu, in fiecare zi a vieţii mele. Prietena, profa de coolness şi confidenta”, a scris Teo Trandafir în dreptul unei fotografii în care apare fiica ei.

SURSA

Distribuie articolul: