Andreea Marin a fost întotdeauna discretă în ceea ce o priveşte pe Violeta, fiica pe care o are din căsătoria cu Ştefan Bănică. Recent însă vedeta a făcut publică o fotografie cu fiica ei, din care se vede ce mult a crescut aceasta din urmă. Violeta aproape a ajuns-o pe mama ei în înălţime.

Andreea Marin are o relaţie specială cu fiica ei din căsnicia cu Ştefan Bănică. Potrivit click.ro, Violeta a convins-o pe fosta Zâna a surprizelor să apeleze la ajutorul unui psiholog după divorţul de tatăl ei, în 2013, pentru a depăşi un episod de depresie accentuată, şi a ajutat-o să facă pasul decisiv în desparţirea de cel de-al treilea soţ, fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk.

Violeta va împlini în curând 11 ani, dar arată deja ca o tânăra domnişoară. Cel puţin aşa reiese dintr-o imagine publicată de mama ei pe pagina personală de Facebook. Subţire, înaltă, cu părul brunet şi lung, puştoaica îi va face cu siguranţă concurenţă Andreei la evenimentele mondene, când vedeta se va hotărî s-o scoată în lume.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

😊

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

Sursa foto, video: Facebook.com, Instagram.com

Vezi şi: Andreea Marin trage din fiare și transpiră la greu. Vedeta TV e pusă serios pe slăbit (Video)

Distribuie articolul: