Anastasia Knyazeva a devenit cunoscută în lumea întreagă după ce, acum trei ani, o publicație britanică a numit-o „cea mai frumoasă fetiță din lume”. Pe atunci avea doar șase ani, iar agențiile de publicitate roiau în jurul ei. 

Grație chipului angelic și a atitudinii mature pe care o transmite în fotografii, Anastasia a primit zeci de oferte de la branduri celebre de îmbrăcăminte pentru copii. Fetița avea doar doi ani și jumătate când s-a filmat în prima ei reclamă TV. Adevărata popularitate a venit însă la vârsta de șase ani, când a devenit imaginea brandului australian Mischka Aoki.

Anastasia este o fetiță nu doar frumoasă, dar și foarte talentată. Recent, frumoasa de 9 ani a câștigat cel mai prestigios premiu acordat pentru succese obținute în televiziune- „TEFI-KIDS” 2020. Din 2018, Anastasia este prezentatoarea unei emisiuni pentru copii, la un post de televiziune rusesc.

Popularitatea nu a speriat-o pe Anastasia. Ea se comportă în continuare ca un copil obișnuit: îi place să-și petreacă timpul cu prietenii, dar și cu animalul ei preferat de companie, motanul Grișa.

Sursa