Avea doar 6 ani când a fost desemnată drept „cea mai frumoasă fetiţă din lume”, fiind considerată „copilul minune al modellingului”. Anii au trecut și iată că Thylane Blondeau are acum 17 ani și este la fel de frumoasă precum în primii ani de viață. Motiv pentru care cei din juriul Most Beautiful Faces of 2018 Awards i-au acordat din nou acest titul – la grupa ei de vârstă.

Crescută într-o familie mondenă – tată ei este forbalistul Patrick Blondeau, mama e designerul Veronika Loubry – Thylane a devenit un model de succes.

Aşa cum începuse deja atunci când a fost premiată în copilărie. La doar 4 ani, defila pe podium pentru Jean Paul Gaultier. Iar la 10 ani devenea cel mai tânăr model care poza pentru revista Vogue Paris – într-o rochie scurtă şi cu machiaj intens, un look nepotrivit pentru o fetiţă de 10 ani, fapt ce a atras un val de critici.

Thylane a scris pe contul său de Instagram, pentru a le mulțumi fanilor pentru sprijinul lor: „Nu-mi vine să cred… mulțumesc mult @tccandler și tuturor celor care au votat. Nu m-am gândit niciodată să fiu numărul unu! Sunt recunoscătoare pentru tot – sper să aveți sărbători minunate. Toate cele bune și multă dragoste pentru voi”.

În prezent, continuă să facă ceea ce a făcut-o celebră și promite să concureze cu cele mai cunoscute fotomodele din lume!

Sursa Foto: Instagram