Există lucruri pe care majoritatea bărbaților și le doresc de la partenerele de viață. Nu întotdeauna sunt evidente, iar noi le trecem cu vederea. Așa că află ce își dorește soțul tău de la tine.

Dacă este cu adevărat interesat de relație, și probabil că este din moment ce te-a luat de nevastă, soțul tău își dorește mai mult de la tine decât mâncare și sex… Nu că acestea nu sunt importante, dar există alte lucruri pe care și le dorește soțul tău de la tine.

Ce își dorește soțul tău de la tine. Vrea să fie eroul tău

Poate că nu te așteptai la asta și sună foarte demodat. Totuși, în adâncul lui, orice bărbat își dorește să fie cavalerul în armură strălucitoare pentru soția sa. Are nevoie să facă lucruri cu adevărat importante pentru ea și să primească admirația ei.

Da, bărbații nu se poartă întotdeauna admirabil, dar ar fi bine să treci cu vederea micile scăpări și să te oprești asupra lucrurilor pe care le admiri la el mai des. Spune-i și arată-i că-l prețuiești.

Ce își dorește soțul tău de la tine. Vrea să fie iubitul tău

Chiar dacă sunteți părinți, nu trebuie să ajungeți doar ‘mami’ și ‘tati’. Relația voastră trebuie să fie mai mult de atât. Relația are nevoie de sex, dar și de intimitate – de cuvinte frumoase, de romantism, de îmbrățișări tandre, de sărutări dese. Să nu crezi că doar tu îți dorești asta. Poți să-l mai ții de mână din când în când, să-l săruți pe neașteptate sau să-i faci un mic cadou de care știi că s-ar bucura. Râdeți împreună, mergeți în parc, dansați… Orice făceați înainte în perioada în care nu stăteați împreună nu ar trebui să dispară cu totul din programul vostru.

Ce își dorește soțul tău de la tine: să fie cel mai bun prieten al tău

Petreceți mult timp împreună, așa că dacă nu sunteți cei mai buni prieteni unul pentru celălalt, aceste momente nu vor fi prea agreabile. Acest lucru înseamnă să vă împărtășiți cele mai intime gânduri și vise, să vă bucurați de timpul petrecut împreună. Înseamnă să vă respectați reciproc și să vă treceți cu vederea greșelile.

Sursa

Distribuie articolul: