Anul acesta uităm un pic de animal print și ne îndreptăm atenția către imprimeuri retro precum tie-dye sau buline polka. Află ce imprimeuri se poartă în 2020.

După cum spunea personajul Miranda Priestly din „Diavolul se îmbracă de la Prada”, nu există imprimeuri noi. Și bineînțeles că avea dreptate. Printurile care revin an de an în tendințe sunt variantele reinventate ale celor care au mai fost în trend cu ani în urmă. După câțiva ani în care minimalismul a dominat, este o bucurie să vedem imprimeuri care adaugă un plus de culoare și prospețime ținutelor noastre.

Imprimeul junglă

Imprimeurile botanice revin cu regularitate în tendințe de câțiva ani, iar acest lucru este valabil și pentru 2020.

Acest stil a putut fi observat în cadrul colecțiilor prezentate de Net-a-Porter și Versace. Imprimeul junglă este ideal pentru ținutele de vară și arată excelent sub forma rochiilor vaporoase maxi pe care să le porți în vacanță și pe plajă, dar nu numai.

Bulinele polka

Christian Dior a inclus bulinele polka în colecțiile sale sub forma rochiilor sexy cu croială de tip clepsidră.

Imprimeul tie-dye

Dacă în trecut stilul tie-dye era rezervat pentru hanorace și tricouri, în 2020 îl vom vedea într-o nouă variantă.

Imprimeuri florale vintage

Colecțiile propuse de Marc Jacobs pentru acest an au inclus numeroase printuri, culori și croieli inspirate de anii ’70. Un imprimeu care s-a făcut remarcat a fost cel floral în stil vintage, cu modele florale îndrăznețe, în culori intense.

Vei vedea acest look tot mai des în vara 2020. Arată excelent sub forma topurilor și rochiilor vaporoase.

Imprimeuri florale delicate

La polul opus se află imprimeul floral delicat, cu flori de mici dimensiuni. Stella McCartney l-a folosit pentru a crea rochii vaporoase maxi sau piese în stil kaftan. Este o opțiune perfectă atât pentru rochiile tale de primăvară și vară, dar și pentru topurile pe care să le incluzi în ținutele office.

Sursa

Distribuie articolul: