Angelina Jolie este starul lunii martie de pe coperta celebrei reviste Vogue, ediția britanică, iar noi suntem nerăbdătoare să o descoperim. Vedeta din „Maleficent” a fost de acord să-și deschidă geanta pentru editorii publicației și pentru fanii ei pentru ca toată lumea să vadă ce are mereu cu ea. 

După cum mărturisește chiar Angelina Jolie, dacă și-ar deschide „uriașa geantă de mamă”, spune că am găsi în ea „snacks-uri, telefoane, cărți, tricouri… tot ce-ți trece prin cap”.

„Câteodată port geanta aceea uriașă de mamă, nu o pot arăta chiar acum pentru că acolo găsești de obicei atâtea lucruri: „Mama, poți să-mi ții telefonul, mama poți să-mi ții asta?”. 

Totuși, pentru Vogue, actrița în vârstă de 45 de ani, și-a pregătit geanta, dar fără conținutul adăugat de copii.

Iată ce nu-i lipsește niciodată Angelinei Jolie din poșetă: „ochelarii aviator, de obicei zgâriați, dar pe aceștia abia i-am cumpărat, uleiul de față favorit, un baton mic de ciocolată pentru mama, micile plăceri ale vieții, îmi place ciocolata…remedii pentru alergii pentru copii, creioane, pixuri. Cred că ar trebui să am o geantă mai interesantă”, a exclamat actrița.

Vezi și: Angelina Jolie a mărturisit despre rutina sa zilnică și divorțul cu Brad Pitt

Distribuie articolul: