Astrologii au descoperit că stelele influențează chiar și relațiile amoroase, iar unele zodii nu se înțeleg atât de bine pe cât ne-am aștepta. Așa că iată care este femeia de care nu se va îndrăgosti niciodată un bărbat, potrivit zodiei lui. 

Pești – nu poate avea o relație cu o femeie născută în zodia Berbec

Cu toții avem zile mai rele, însă acest lucru poate fi cu adevărat dificil atunci când ești într-o relație. Dacă ești născută în zodia Berbec, șansele sunt ca un bărbat Pești să nu se îndrăgostească de tine. Berbecii au frecvent zile mai puțin bune și nu au prea multă răbdare. Bărbatul Pești este mai sensibil și are o latură mai sentimentală, ceea ce înseamnă că este cam mult pentru el să se descurce cu personalitatea unui Berbec.

Scorpion – nu vor avea o soție Fecioară

Scorpionii și Fecioarele nu formează cea mai bună pereche, pentru că Scorpionii sunt foarte pasionali, agresivi, adică opusul Fecioarelor. Deși părțile opuse se atrag uneori, acea energie ar fi greu de gestionat pentru o Fecioară.

Scorpion – nu-și va găsi dragostea alături de femeia Pești 

Peștii sunt foarte sentimentali, pe când Scorpionii reprezintă exact opusul. Cei doi au personalități diferite, însă asta nu înseamnă că nu se pot înțelege… însă doar ca prieteni. Și este perfect în regulă, însă stabiliți acest lucru de la prima întâlnire, pentru a nu vă pierde timpul.

Pești – el și femeia Pești sunt prea asemănători pentru a face ca o relație să funcționeze

Atât Racii, cât și Peștii sunt sensibili și sentimentali. Se înțeleg foarte bine, având deseori plăceri asemănătoare, însă tocmai aceasta este problema. Din cauza tuturor asemănărilor, relația s-ar putea să nu funcționeze. Ceea ce înseamnă că au nevoie de un alt partener pentru a menține echilibrul în cuplu.

Zodiile de aer – femeia Taur nu este dragostea lor eternă

Zodiile de aer nu preferă neapărat situațiile logice sau lucrurile practice, având deseori capul în nori. Iar acest lucru nu este neapărat rău. Cu toții suntem diferiți și unici, iar zodiile de aer au tendința de a fi foarte boeme, de aceea nu vor putea avea o relație cu femeia Taur, a cărei personalitate este încăpățânată și practică.

Balanță – nu pot menține o relație cu femeia Leu 

Aceste două zodii iubesc să vorbească. Au păreri puternice și sentimente despre diverse lucruri și nu le face plăcere atunci când cineva le spune că nu au dreptate. Balanța și Leul s-ar certa, mai degrabă, cu pasiune decât să se iubească.

*Balanță – femeia Săgetător nu este cea mai bună parteneră pentru el

Săgetătorii iubesc să călătorească, iar Balanțele își doresc să se îndrăgostească și să fie alături de o persoană disponibilă oricând au nevoie. Cei doi vor lucruri complet diferite de la o relație, având niveluri foarte puțin similare de angajament.

Gemeni – femeia Rac nu este cee mai bună variantă pentru bărbatul Gemeni

În timp ce Racii preferă să stea acasă și să acorde atenție sentimentelor pe care le au, Gemenii nu vor să se confrunte cu un program monoton. Cei doi nu s-ar înțelege unul pe celălalt și este posibil ca bărbatul Gemeni să fie puțin plictisit dacă începe o relație.

Vărsător – nu vor avea o poveste de dragoste alături de Rac 

Vărsătorii sunt foarte sociabili, deseori descriși ca fiind independenți. De asemenea, au momente când simt nevoia să rămână singuri acasă. Racii prețuiesc loialitatea și vor să fie zilnic alături de oamenii pe care îi iubesc. Bărbatul Vărsător nu va putea avea o relație cu femeia Rac, deoarece el are nevoie de timp singur, în timp ce ea își dorește să-i fie alături în fiecare moment.

Berbec – femeia Leu nu îi va fi veșnic alături

Leul își dorește să fie întotdeauna cea mai importantă persoană, iar Berbecii pot avea stări mai puțin plăcute atunci când sunt puși să aștepte. Bărbatul Berbec nu se va îndrăgosti de femeia Leu pentru că ar construi o legătură mult prea puternică, având personalități asemănătoare, ceea ce ar duce la destrămarea relației.

Săgetător – nu se va îndrăgosti de femeia Rac 

Racii preferă să stea în casă, în timp ce Săgetătorii vor să călătorească. Din acest motiv, cele două zodii nu se înțeleg. Deși compromisurile sunt necesare câteodată, acestea nu trebuie să devină o obișnuință în relație, ducând în final la nefericirea unuia dintre voi.

Leu – relația dintre el și femeia Pești este puțin probabilă 

Leul are nevoie de o parteneră încrezătoare și sigură pe sine, așa cum este și el. Femeia Pești este prea sensibilă și sentimentală pentru gusturile lui. Cu toate acestea, nu înseamnă că este un lucru rău să fii sentimentală, ci doar să te obișnuiești cu faptul că nu te potrivești din acest punct de vedere cu unele persoane.

Taur – nu se potrivește cu femeia Leu

Taurii sunt încăpățânați și întotdeauna privesc realitatea în fiecare situație. Leii sunt cunoscuți pentru dorința de a fi mereu în centrul atenției. Având în vedere că pot fi la fel de încăpățânați, din moment ce se vor în centrul atenției, Taurul și Leul s-ar putea distruge reciproc.

Fecioară – nu se pot vedea alături de o altă Fecioară

Fecioarele sunt timide, liniștite și nu iau parte atât de mult la activități sociale. Se simt confortabile în grupuri mici, deci nu vor aștepta cu nerăbdare următoare petrecere. Un bărbat Fecioară nu se poate vedea alături de o altă Fecioară deoarece, în acest caz, personalitățile opuse se atrag. Are nevoie de o parteneră diferită, care îl poate scoate din carapacea lui.

Capricorn – ar putea avea o voință prea puternică pentru Pești

Capricornii țin foarte mult la familie și tradiții, iar în general, sunt foarte responsabili. Nu le place să ierte persoane și pot aprecia o situație într-un mod negativ. Capricornii se pot preface că știu foarte multe lucruri, o caracteristică pe care Peștii nu o agrează atât de mult. De aceea, cei doi nu vor forma cel mai fericit cuplu.

SURSA

Distribuie articolul: