Fiica interpretei Anastasia Lazariuc, Ileana Lazariuc, pare că a oprit timpul din loc. Peste doi ani face 40 de ani, dar arată ca o tânără de 20 de ani. O fi aflat secretul tinereții a mamei sale celebre?

Născută în Băcioi, pe 12 aprilie 1982, Ileana Lazariuc, fiica interpretei Anastasia Lazariuc, este actriță, cântăreață și model. Aceasta a moștenit frumusețea copleșitoare a mamei sale și la ai săi 38 de ani arată ca o tânără de 20 de ani.

Ileana Lazariuc nu este foarte generoasă și postează rareori fotografii în mediul online, iar fiecare imagine în care apare, îi uimește pe internauți. Mai frumoasă ca niciodată, moldoveanca parcă a oprit timpul în loc.

Cea mai recentă postare a vedetei a fost făcută de Revelion. În ea apare Ileana, alături de cei doi fii ai săi, Alexandru și Nicholas Noah, din mariajul cu fiul fostului mare jucător de tenis, milionarul Ion Ion Țiriac, de care a divorțat în 2017, după 10 ani de căsnicie.

Aceasta își petrece sărbătorile de iarnă în Dubai, iar admiratorii ei au fost încântați să o vadă din nou. Cu un machiaj natural, părul coafat lejer, îmbrăcată într-un top nude cu cristale, Ileana a primit sute de urări din partea fanilor săi.

Superbă femeie, nu-i așa?

Distribuie articolul: