Anastasia Lazariuc este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de pe ambele maluri ale Prutului. Basarabeanca face parte din lumea artiștilor care, de-a lungul anilor, au demonstrat un deosebit respect pentru artă și public. Nu crede în tendințe, ci își cultivă cu bucurie sensibilitatea și imprimă multă dragoste în tot ceea ce face. A oferit un interviu extrem de sincer pentru cea mai nouă ediție a Revistei Fashion VIP.

Artista spune că noi ne naștem cu anumite calități fără să știm că le avem și acesta este cel mai frumos și real dar pe care îl primim de la Dumnezeu.

„În scenă și în viața reală nu m-am pus niciodată în prim plan. Am dăruit din suflet și sinceritate tot ce am simțit, chiar dacă păream naivă. Sunt o norocoasă că fac parte din generația celor romantici, sufletiști, visători, sentimentali. Astăzi nu prea mă regăsesc în muzica actuală. Încerc, dar nu pot să înțeleg, să simt, nu mă convinge mesajul unor piese când le ascult. Sunt alte vremuri, altă gererație care simte diferit și nu sunt de acuzat. Asta se cere, asta se dă”, explică interpreta.

„Nimic în viață nu este întâmplător. Destinul ne oferă fiecăruia, la momentul potrivit, șanse și oameni care ne susțin și ne ajută să ne luăm zborul. De altfel, recunosc, eu personal fară acestea nu aș fi realizat nimic. Poți să te naști cu un talent, dar e nevoie de multă muncă, sacrificii, răbdare și încredere că într-o zi vei reuși. Cred că în viață, indiferent de profesia pe care o alegem, cel mai important lucru este să nu uităm de unde am plecat, să rămânem oameni. Asta e tot ceea ce rămâne în urmă. În rest, totul e trecător”, a spus artista.

Anastasia Lazariuc s-a facut mereu remarcată ca fiind o femeie foarte frumoasă. Cum reușește să-și păstreze tinerețea și feminitatea dezvăluie chiar ea.

„Despre frumusețe am fost întrebată de multe ori, deși nu m-am considerat o femeie frumoasă. Văd în jurul meu atâtea femei frumoase pe care le admir și de la care am învățat că, dacă ești mai atentă cu tine, poți repara multe aspecte care te deranjează. Sigur, nimic nu vine imediat, grija de a te alimenta cât mai puțin, dar sănătos, nopțile odihnite și, în mod special, starea psihică, care e greu de ținut în zilele noastre. Nimic nu este imposibil, daca vrei – poți, spunea cineva, cândva. Mai greu este la început, dar, în timp, totul devine o obișnuință”, a dezvăluit ea în același interviu.

Citiți interviul cu Anastasia Lazariuc integral în ultimul număr al revistei Fashion VIP.

Autor: Elena Cheltuială, stagiară

Foto: Fashion VIP

Distribuie articolul: