O femeie frumoasă, un bărbat galant și o mașină scumpă – ce poate fi mai atrăgător? Acest trio a fost în capul femeii de afaceri Diana Ballerini de multă vreme, iar acum a reușit să-l materializeze într-o ședință foto demnă de revistele glam. A găsit eroul central și locațiile perfecte și a reușit să creeze un look, dar și un „feeling a la JLo”.

Diana și-a intrigat urmăritorii și amicii cu o poză în care a dezvăluit bolidul folosit la ședința foto. Culoarea mașinii are și ea semnificații profunde, la fel ca și toate detaliile gândite pentru imaginile surprinse de fotograful Petru Platon.

Diana Ballerini, alături de fotograful Petru Platon

„Aseară cineva mi-a scris: Vai ce minunat petreci timpul, aș vrea să fiu în locul tău. Aparent pentru cineva pare fantastic ceea ce văd prin poze și stories, dar în spate e o muncă nebună că după două zile nu îmi simt picioarele, nu mai zic că mai am răni până la sânge. Dar nimic nu e frumos fără sacrificii. Noi suntem mulțumiți de ceea ce a ieșit și ce mi-am dorit eu în primul rând.
P.S Nu lansez nici revistă și nu fac nici film sau videoclip 😋”, a comunicat Diana pe pagina sa personală de Facebook.

Italianul care este alături de Diana în imagini este un influencer în țara lui. Niccolò Cesari este cunoscut în Florența și în toată Italia drept un influencer activ în domeniul modei masculine, este brand ambassador pentru mai multe mărci dedicate bărbaților și promovează pe contul său stilul de gentleman. Cei doi au creat un cuplu pentru acest shooting, iar Diana ne-a declarat că imaginile finale vor fi bestiale.

Abia așteptăm să vedem ce a pregătit de data aceasta femeia de afaceri și să reușim să citim, dincolo de imagini, mesajele transmise oamenilor.

Distribuie articolul: