Sunteți pregătite pentru un nou an? Ceva cu adevărat magic se întâmplă în 2022. Universul ne spune că este esențial să ne concentrăm asupra visurilor și dorințelor noastre, să avem încredere în darurile noastre unice, să ne dezlănțuim creativitatea și să ne îndeplinim promisiunile făcute sufletului.

În numerologie, energia lunii ianuarie 2022 este amplificată de vibrația numărului 1 – număr al creației, al noilor începuturi. Ianuarie semnifică și începutul anului 2022, care are numărul 6 în numerologie și este conectat puternic la valorile noastre. Este momentul să fim atenți la relațiile pe care le avem cu oamenii din jurul nostru, la legăturile dintre suflet și inima, la conexiunea cu Universului și la intuiție.

2 Ianuarie 2022: Luna Nouă în Capricorn, Mercur intră în Vărsător

Luna Nouă în Capricorn începe cu o notă puternică și o energie incredibilă, oferindu-ne perspective noi asupra vieții. Încheiem ce nu mai putem continuă și începem un alt drum interesant al vieții noastre. Capricornul este lumina inițierii și a puterii divine și ne îndeamnă să fim foarte atenți la noi înșine, la viață pe care o avem și la obiectivele pe care ni le facem.

Luna Nouă de pe 2 ianuarie este prima luna a anului, așa că trebuie să ne asigurăm că ne stabilim intențiile potrivite și că avem încredere în călătoria noastră.

În această perioada, Mercur se mută în Vărsător și ne conectează cu enerrgia divină și cu idealurile superioare pentru a începe noi capitole pe toate planurile pe care vrem să facem schimbări importante.

8 Ianuarie 2022: Soarele este în conjuncție cu Venus

Soarele în conjuncție cu Venus are loc în ambițiosul Capricorn, activând energia inimii pentru a comunica cu divinitatea. Acest tranzit semenifica un nou ciclu de împuternicire între energia feminină și cea masculină. Dorințele devin puternice și ne determina să ne concentrăm atenția asupra lucrurilor care nu funcționează în relațiile cu oamenii din jurul nostru. Putem face schimbări importante.

14 Ianuarie 2022: Mercur intră în retrograd în zodia Vărsător

Mercur retrograd începe în semnul inovatorr al Vărsătorului și ne îndeamnă să acordăm atenție semnelor Universului care ne ajută să ajungem mai aproape de visurile noastre. În această perioada trebuie să ne așteptăm la descoperiri semnificative cu privire la viață noastră și la dorințe importante pentru viitor.

18 Ianuarie 2022: Luna Plină în Rac

Prima Luna Plină din anul 2022 va străluci puternic pe cer pe 18 ianuarie, luminând o nouă cale de echlibrare între corp, emoții și minte. Cunoscută și sub denumirea de “Luna Lupului”, această luna reprezintă o lupta intrre lumina și întuneric, din care lumina iese câștigătoare. Universul ne spune să ne așteptăm la o schimbare emoțională care va duce la o perioada de auto-reflecție profundă și îngrijire a sufletului.

20 Ianuarie 2022: Soarele intră în zodia Vărsător

Soarele se mută din Capricornul condus de ambiție în visătorul și fericitul Varsatorr. Este momentul să ne recunoaștem obiceiurile autodistructive și să ne eliberăm de ele astfel încât să fim pregătiți pentru ce urmează să se întâmple în viață noastră. Nu trebuie să ne fie teamă să ieșim din zona de confort și să căutăm modalități noi de a fi fericiți în prezent.

24 Ianuarie 2022: Marte intră în Capricorn

Marte, planetă roșie, conducătoarea corpului fizic, a puterii, a acțiunii, a forței și a voinței, se mută în Capricorn, o zodie în care prosperă intens. În această perioada ar fi bine să stabilim modalități practice de a ne atinge obiectivele astfel încât să ajungem să ne bucurăm de succes.

Capricornul ne ajută mult să gândim limped, în timp ce Marte este de partea noastră în ceea ce privește acțiunea și transformarea dorințelor în manifestări fizice.

26 Ianuarie 2022: Mercur retrograd intră din nou în Capricorn

În timp ce este retrograd, Mercur intră din nou în zodia Capricorn, repornind sistemul nostru de operare interior pentru a ne pregăti să ne atingem visurile. Este momentul ideal pentru a face un pas în față în ceea ce privește obiectivle noastre. Succesul este al nostru dacă muncim pentru el.

29 Ianuarie 2022: Venus capătă o turnură directă în Capricorn

După o perioada retrogradă plină de evenimente care a provocat o schimbare semnificativă pe plan profesional, în relații, stimă de sine și valori, Venus capătă o turnură directă în Capricorn. Energia acestei planete guvernează anul 2022, așa că începerea anului 2022 retrograd înseamnă o schimbare monumentală a planurilor inimii.

Sursa: kudika.ro

Distribuie articolul: