Ce vrea o artistă de la viața sa peste un an? Multe, să știți! Am provocat-o în proiectul nostru cu cele 90 de femei pe interpreta Mariana Mihăilă, iar dorințele ei ne-au uimit pe alocuri. Vedeți și voi de ce frică vrea artista să scape în următorul an și ce planuri de carieră își mai dorește.

„Îmi doresc ca una dintre piesele mele, poate cea lansată în această toamnă, să devină șlagăr, așa precum au fost „Romantică”, „Dulce Mamă” sau „Lalele”. O altă dorință ar fi ca peste un an să reușesc să ajung într-o destinație exotică, sau două, de ce nu. Asta ca să pot să îmi înving frica de a zbura cu avionul multe ore – mereu tremur când ajung în avion ca să zbor. Sper ca peste un an să mă pot lăuda cu acest lucru, cu poze frumoase sau chiar cu un videoclip filmat acolo.

Peste un an îmi doresc să-l învăț mai multe cântece și poezii pe băiețelul meu, Marius. Voi lucra insistent la acest lucru. Îmi doresc să fiu la fel de inspirată ca și acum și să am acea stabilitate și armonie în familie pe care o am și astăzi. Îmi doresc să fie toți sănătoși, că sănătatea e mai scumpă decât toate”, declară Mariana Mihăilă.

Vezi ce își dorește Mariana ca femeie.

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi protagonista cu vârsta 32 de ani: #CEvreaEA la 32 de ani. Ne dezvăluie răspunsul la întrebare Irina Secu (Video)